2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل از بارداری

1618 بازدید | 165 پست

سلام خانما من دوتا دختر دارم میخام سومی رو بیارم میخام پسر بشه چون شوهرم تک پسره خیلی دوست داره پسر هم داشته باشه تو مشهد دکتر خوب برای تعیین جنسیت قبل تر بارداری میشناسین؟یا تجربه ای داشتین برای تعیین جنسیت قبل از بارداری ؟

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تغذیه و رژیم تا 50 درصد میشه اون جنسیت دلخواه بشه ولی اگر صد در صدی میخوای باید ای وی اف کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم این جورتعین جنسیتافقط به بدنت ضربه جدی میزنه وقطعی هم نیست غیراز آی وی اف

پسرمیخوای توماه۴بارداری دعایی هست تومفاتیح به صلاح خداباشه پسرمیشه داخل اسمش حتمابایدمحمدباشه

برای دکترم خانم دکترزهراکبریایی فوق تخصص زنان وجراح هستن میتونین قبل بارداری پیش ایشونم برین کارشون عالیه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من با همسرم تصمیم گرفتم ای وی اف کنیم واسه جنسیت بچه

درسته هزینش زیاده. ولی صدرصده

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

عزیزم این جورتعین جنسیتافقط به بدنت ضربه جدی میزنه وقطعی هم نیست غیراز آی وی افپسرمیخوای توماه۴باردا ...

اوکی ممنون عزیزم ...شما نتیجه دیدین از این دکتر ؟

خدایاشکرت
اها بنظرم خدا بایذ بخادچ بسا ادمایی ک رژیم گرفتن و نشد

آره واقعا

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!