2777
2789
عنوان

خانمهای خانه دار روزمرگیتون در چه حدی ک حوصلم سر نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندامت چطوره😹 موفق باشی عزیزم .حالا من ی چند روزی هست دراز نشست میزنم تو خونه روحیه میگیرم انرژیم ...

به شدتتتت از اندامم راضیم😂🥲ولی خیلی براش زحمت کشیدم

فداتشم

هیچی مث رقص و ورزش تو روحیه تاثیر نداره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

اره آفرین من. صبی به شوهرم گفتم بریم بیرون گفت ماشین کولر ندارع بعد میای بگی گرمه ی حس بدی گرفتم گفت ...

ما ماشین نداریم واقعیتش 

همشم خیلی بخواد شوهرم بهم حال بده یا خونه مامانشیم یا مامانم اینا

حالا خونه مامانم اینا آبجیم هست یکم بهتره

خونه مادرشوهرم همش تک و تنها یه گوشه باشید بشینم هیچ چیز جدایی نیس

الانم اومدیم خونه مادر شوهرم حوصلم شدیدا سر رفته

دلم هیجان میخواد 

گلم زن انرژی اصلی خونست، بگرد ببین چیها حالتو خوب می‌کنه بنویس حتی ی چای، بعد بچه هات چند سالشونه؟نمیتونی ببری خونه بازی ، مهد بعدش بری باشگاه ، غذا درست کن بگو بریم بیرون بخوریم ، 

بلهههههه

تو تلگرام بهم پیام بده شمارتو بزار بهت زنگ میزنم و کامل در مورد کار بهت توضیح داده میشه

امضا رو بخون لطفا

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

ما ماشین نداریم واقعیتش همشم خیلی بخواد شوهرم بهم حال بده یا خونه مامانشیم یا مامانم ایناحالا خونه م ...

دوست داری یه کار با هیجان داشته باشی و تو خونه و با گوشی هم کار کنی هم سرت حسابی گرم‌بشه؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

گلم زن انرژی اصلی خونست، بگرد ببین چیها حالتو خوب می‌کنه بنویس حتی ی چای، بعد بچه هات چند سالشونه؟نم ...

پنج و یکسالونیم..دقیقا من اصلا حالم خیلی بد میشه.. دیروز پارک بودیم هر روز آخه  پیاده ببرم پارک حوصلم نمیشه..کلا زن باید انرژی داشته باشه باورت نمیشه من حتی رابطه زناشویمونم افتزاح شده

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

نه دلم میخواد ی هنر یاد بگیرم

مثلا چه هنری؟

اینجا هم آموزش میبینی هم کار میکنین و درآمد داری

پنج و یکسالونیم..دقیقا من اصلا حالم خیلی بد میشه.. دیروز پارک بودیم هر روز آخه پیاده ببرم پارک حوصل ...

شما سردی بدنت زیاد شده منم سودام بالاست بعضی وقتا اینجور بی انرژی میشم، الان باردارم نمیتونم راه زیاد برم و... دلم تند تند میگیره ولی شما صبح ها گلاب بزن صورتت، آبجوش عسل بخور با هرچی حالت خوب میشه من مثلا آیه الکرسی میخونم کارهام و شروع میکنم ، هی خودم ب خودم انگیزه میدم یبار که شوهره می‌بره بیرون کلی ذوق میکنم میگم خدا حفظت کنه امروز آوردی اینجا حال دلم خوبه و... می‌دونی با زبون چرب همسرتون تشویق ب ادامه این کار کن 

چرا گلم در حال جدایی؟شوهرم بمن میگه انرژی منفی ولی بنظر من شوهرم خودش خیلی بی عرضست اصلا روحیه نمی‌د ...

همه چیزش خوبه

ولی جدیدا با پدرم جفت شده مساعلمون به پدرم میگه اونم منو تهدید میکنه تحمل همچین چیزی ندارم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اره چرا ک ن شدیدا دنبال کارم

عزیزم تو تلگرام بهم پیام بده شماره تماس بزار فردا یا پس فردا باهات تماس میگیریم و کار بطور کامل توضیح داده میشه

فقط چند سالته؟

حداقل ۱۸ باید باشی

امضا رو بخون لطفا آدرس تلگرام رو‌نوشتم