2777
2789

من یه سوال دارم لطفاً جواب بدید بلاتکلیف هستم 😭

من پایه دهم تجربی هستم و امسال بخاطر دلایلی هیچی درس نخوندم و سال هم داره تموم میشه ترم اول هم جمع کل معدلم شد 11 .

حالا سوالم اینه که من دوره های درس های تخصصی مثل زیست ، فیزیک ، شیمی ، ریاضی رو دارم ولی تایم ویدیو اموزش هر کتاب بالای 90 ساعته ، حالا بنظرتون من از الان بشینم این ویدیو هارو نگاه کنم که تا شهریور تموم بشه کل پایه دهم من و بعد دیگه برای یازدهم استرس اینو نداشته باشم که از دهم چیزی بلد نیستم ، یا اینکه الان بشینم برای امتحانات نهایی بخونم و نهایتا معدل کل 12 به پایین بگیرم و این ویدیو هارو اگر وقت بشه و تایم کم نیارم تابستون ببینم ، بنظر من الان دیگه خیلی دیره که بخوام برای نهایی بخونم تایمی هم نمونده و اینکه امسال اصلا تاثیر نداره لطفاً راهنمایی کنید؟

اها راستی دوره هایی که گفتم دارم مثلا دوره ی حنیف عظیمی ، معین کرمی و استاید برتر دیگه هست و اینکه من از الان که صفر صفر هستم بخوام برای نهایی بخونم با نخوندنم زیاد فرقی نمیکنه چون هیچی نمیدونم و دیگه زمانی هم باقی نمونده

خب ینی الان قبول میشی؟؟ دهم ک اصلا تاثیر نداره

تلاش میکنم احتمال داره قبول بشم و اینکه من رفیق صمیمیم پسر مدیر مدرسه س بهم گفت که این مدرسه اگر معدل زیر 10 هم بشی مشکل نداره ولی سعی کن زیر 10 نشی احتمال داره که دبیر ها قبول نکنن ولی باز تلاش میکنم که حداقل 10 بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ینی الان قبول میشی؟؟ دهم ک اصلا تاثیر نداره

و اینکه تنها دلیلی که میخوام دهم رو کامل و مو به مو بخونم اینه که پایه دهم پایه دبیرستانه و خیلی مهمه من هم هیچی ازش بلد نیستم