2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اطلاعات زیادی هم ندارم ولی بفرمایید اگه بدونم پاسخ میدم

به نظرتون استرس و تغذیه بارداری توش تاثیری داشته یا نه؟ یعنی میشه ازش پیشگیری کرد؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به نظرتون استرس و تغذیه بارداری توش تاثیری داشته یا نه؟ یعنی میشه ازش پیشگیری کرد؟

منظورتون استرس مادرم زمانی که منو حامله بوده؟ بله خیلی مشکلات داشته اضطراب زیادی داشته. من وسواس هم دارم که از مادرم به ارث رسیده مادرم زمانی که منو باردار بوده وسواس شمارش داشته منم از پنج سالگیم(زمانیکه یادم میاد) این وسواس رو داشتم

منظورتون استرس مادرم زمانی که منو حامله بوده؟ بله خیلی مشکلات داشته اضطراب زیادی داشته. من وسواس هم ...

فکر کردم برای بچتون سوال میکنید الان دوباره عنوان رو خوندم من دیدم معمولا کپسول ویاس مصرف میکنن سریع عمل میکنه و تاثیرش طولانیه ولی بدون مشورت پزشک استفاده نکنید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من ویاس میخورم ، اثر خاصی ندیدم ازش

نه برای تمرکز ، نه بیشفعالی ، نه هیچی

فقط تپش قلب و عرق و لرزش دست 

ولی دیدم به خیلیا میسازه و خیلی حالشون خوب میشه

اینو باید پزشک تشخیص بده

من ویاس میخورم ، اثر خاصی ندیدم ازشنه برای تمرکز ، نه بیشفعالی ، نه هیچیفقط تپش قلب و عرق و لرزش دست ...

سلام 

دکتر برا تشخیص بیش فعالی ازتون نوار مغز گرفت

یا به علائمتون اکتفا کرد

کلا برا تشخیص چی کار کردین

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!