یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرتون استرس و تغذیه بارداری توش تاثیری داشته یا نه؟ یعنی میشه ازش پیشگیری کرد؟
منظورتون استرس مادرم زمانی که منو حامله بوده؟ بله خیلی مشکلات داشته اضطراب زیادی داشته. من وسواس هم دارم که از مادرم به ارث رسیده مادرم زمانی که منو باردار بوده وسواس شمارش داشته منم از پنج سالگیم(زمانیکه یادم میاد) این وسواس رو داشتم
منظورتون استرس مادرم زمانی که منو حامله بوده؟ بله خیلی مشکلات داشته اضطراب زیادی داشته. من وسواس هم ...
فکر کردم برای بچتون سوال میکنید الان دوباره عنوان رو خوندم من دیدم معمولا کپسول ویاس مصرف میکنن سریع عمل میکنه و تاثیرش طولانیه ولی بدون مشورت پزشک استفاده نکنید
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.