2777
2789

یه ساله از ازدواجمون میگذره دیگه حس میکنم هیچی مثل روزای اول نیست همه چی خسته کننده شده هیچ هیجانی نداریم متاهلا بهم بگید چیکار کنم هیجان بیارم به زندگیم شغل همسرم هم فعلا جوریه که صبح تا شب با گوشی و لب تاپ کار می‌کنه و زیاد تایم آزاد ندارع منم بیشتر وقتا خونه هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مربا همیشه شیرینه ولی اولین بار میخوری طعمش فرق داره زندگی ام همینه جلو تر میری کلی چالش و مشکل داره که لابلا باید خوشی هاشم استفاده کنی سخت نگیر

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!

بالاخره در روز یه تایم ازادی داره دیگه باهام برید بیرون برید پیاده روی یا کافه یا دور دور با ماشین شب خیلی خوبه😅

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

مربا همیشه شیرینه ولی اولین بار میخوری طعمش فرق داره زندگی ام همینه جلو تر میری کلی چالش و مشکل داره ...

آره تو این وضعیت بد اقتصادی هم واقعا سال اول ازدواج برامون خیلی سخت شد خانوادم هم ازم دور هستن اینجا کسی رو نمی‌شناسم 

یک مسافرت برین بیشتر دلبری کن بزار هردفعه دلش بخواد نزدیکت بشه یک هفته خودت برو نباش برو خونه بابات یا یک تور مسافرتی پیدا کن برو یکبار هم بعدش با شوهرت برو زیاد کنار هم بودن خوب نیست 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یک مسافرت برین بیشتر دلبری کن بزار هردفعه دلش بخواد نزدیکت بشه یک هفته خودت برو نباش برو خونه بابات ...

آره دقیقا حس میکنم از بس صبح تا شب کنار هم بودیم دیگه داریم تکراری میشیم برای هم 

می‌خوام یه هفته برم خونه مامانم اینا یکم از هم دور باشیم تا دلمون برای هم تنگ بشه