خانم_گل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 414 عنوان وزن بارداری 49 بازدید | 8 پست چند کیلو تو بارداری اضافه کردید؟چند کیلو بعد زایمان کم شد بلافاصله؟من۲۰کیلو اضافه کردم زایمان کنم چقدر کم می شه ۵کیلو کم می شم؟خیلی هیکلم بد شده🥲🥲🥲 1404/02/19 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4441 منم ۲۰ کیلو اضافه کردم به محض اینکه زایمان کردم ۱۰ کیلو کم شد الانم سه روزه رژیم گرفتم ی کیلو کم کردم الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....
333777 عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 830 😭😭درکت میکنم من دو تا شکم زاییدم قبل بارداری مثل اسکلت بودم ولی بعد بارداری خیلی شدید چاق شدم
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19657 بارداری اولم ۹ کیلو بارداری دوم ۱۱ کیلو تو این بارداری هم تا ماه سوم ۴ کیلو کم کردم بعدش دوباره شروع کردم اضافه کردن نسبت به قبل بارداری تا الان ۱ونیم کیلو اضافه کردم دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم
خانم_گل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 414 منم ۲۰ کیلو اضافه کردم به محض اینکه زایمان کردم ۱۰ کیلو کم شد الانم سه روزه رژیم گرفتم ی کیلو کم کرد ... خدا از دهنت بشنوه منم مثل شما باشم ۱۰کیلو کم کنم
خانم_گل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 414 😭😭درکت میکنم من دو تا شکم زاییدم قبل بارداری مثل اسکلت بودم ولی بعد بارداری خیلی شدید چاق شدم رژیم نگرفتی ؟الان می تونی رژیم بگیری من باردارم نمی تونم برای بچه خطر داره
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4441 خدا از دهنت بشنوه منم مثل شما باشم ۱۰کیلو کم کنم اصلااا خودتو ناراحت نکن کم کم سه و پونصد وزن بچته همونقدم وزن جفت کلی هم اب و خون دورشه . حداقل ده کیلو کم میکنی سریع بعدشم شکم بند ببند بعد یه ماهم اگ شیر خچدتو نمیدی میتونی رژیم شروع کنی الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....
خانم_گل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 414 اصلااا خودتو ناراحت نکن کم کم سه و پونصد وزن بچته همونقدم وزن جفت کلی هم اب و خون دورشه . حداقل ده ک ... اره بچم سه و نیمه انشاللله خداخیرت بده امیدوارم کردی باورت نمی شه توالت فرنگی استفاده می کنم اگر نباشه زانو و پام درد می گیره و تعادل ندارم اصلا
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4441 اره بچم سه و نیمه انشاللله خداخیرت بده امیدوارم کردی باورت نمی شه توالت فرنگی استفاده می کنم اگر نبا ... سخته عزیزم خیلی خوب درکت میکنم من از تو بدتر بودم از شدت پا درد و استخون درد فقط گریه میکردم ولی بچه ک دنیا بیاد یجور سبک میشی ک این روزا یادت میره 😍 الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....