2777
2789
عنوان

شوهرم سر رابطه باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8604 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه رابطه چ ارزشی داره اخه ک بخاد دل منو بشکونه

رابطه ارزشش برای مردا خیلیه یعنی نمیفهمی 

چندوقته ازدواج کردی؟ چرا همچین میکنی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ولش کن بره گمشه مرتیکه خرو

واسه چی گمشه . مرتیکه چیه . مگه چکار کرده  عجب

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اینم مثل بقیه تاپیکا توهمی بیش نیست! 

چرا جواب تلفنم و نداده...؟ غرورم و شکسته

باشه باشه کمتر رمان بخون

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

عزیزم دست رد به درخواست این رابطه زدن خیلی خطرناکه ،غرور مردو از بین میبره  و سرخوردش میکنه،طبق سخنان یه روانشناسی که میگف این رفتار اگر خیلی تکرار بشه میتونه زمینه ساز خیانت از مدلهای مختلفش بشه

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
رابطه خیلی ارزش دارهبعد ۱۵ سال زندگی مشترک باید حساب کار دستت اومده باشه

من این دیدگاه رو ندارم تازه عروس دوماد ک نیستیم هر شب بخام خودمو در اختیارش بزارم

ولش کن بره گمشه مرتیکه خرو

😐😐😐😐😐😐

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐