2777
2789
عنوان

عروس هلندی دارا بیاین😭😭

74 بازدید | 8 پست

عروس هلندیم باز گذاشته بودم نیمه دستیه

پرواز کرد خورد به پنکه سقفی نمیدونم پاش شکسته یا بالش

امروزم دامپزشکی باز نیست

چیکارش کنم؟😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش مادرشوهرم با چه ذوقی بهم می گفت رفتم تو همه فامیل آبروی بردم!  من جلوس واکنشی نشون ندادم ولی چه شب ها که با بغض و گریه خوابم برد و صبح ها با تپش قلب بیدار می شدم 

با خودم گفتم هیچ وقت حلالش نمی کنم 

چند سال آنقدر اذیتم کرد که برای یک ماه مدام دعای علقمه رو می خوندم تا از زندگیم برن بیرون 

آنقدر تلاش می کردم تا بهشون فکر نکنم که حس می کنم فراموشی گرفته بودم و خیلی چیزهای دیگه تو ذهنم نمی آمد 

یادمه هر وقت به اذیت هاش فکر می کردم انگار از ته دلم می گفتم الهی به نکبت از این دنیا بره! 

اون که چیزیش نشد ولی گاهی اوقات فکر می کنم ممکنه یه شب تو خواب تموم کن و اونها خوشحال باشن که دیگه تو این دنیا جاشون تنگ نمی کنم! و چه غریبانه هست اگه اینجوری ماجرا تموم بشه با همه اون امیدی که به خدا و منتقم بودنش داشتی! 

واقعا واقعا دلم می خواد مادرشوهرم تو یه ماجرا بیافته و ابروش بره و همه اون دردی که من تو وجودم تحمل مردم حس کنه. همین طور که آنقدر راحت درباره بردن آبروی من حرف می زد!   انگار تا مدت ها قلب و روحم مرده بود!  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)