2777
2789

خانوما لطفا کمک کنید.

من با خواهرم همیشه صمیمی رفتار کردم تا همه ی حرفاشو بهم بگه و مشکلی پیش نیاد

الان اومده میگه من در باره بارداری و اینا همه چیو میدونمو یه سری چیزای دیگه هم گفت..     (من قبلا بهش گفته بودم که خانوما با مصرفه یه نوع قرص باردار میشن)

ظاهرا از بچه های کلاسشون فهمیده 11 سالشه و کلاس 5 امه 

منم بهش گفتم الان درس دارم بعدا درموردش باهات حرف میزنم

حالا  موندم چی بگم چیکار کنم؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگ سربسته بهش بگومنم یازده سالم بود فهمیدم

خب چی بهش بگم 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

دیگه همه از این سن کم کم میفهمن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

طبیعیه 

من خودم ۱۲ سالگی فهمیدم 

تازه از اون دخترایی بودم که حالیم نبود این چیزا 

بقیه از من بیشتر میدونستن توی مدرسه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دیگ سربسته بهش بگومنم یازده سالم بود فهمیدم

خدایی از کجا فهمیدین،من تا ۱۳سالگی فک میکردم با ب‌و‌س تو حموم خانوما باردار میشن😐🥲

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

دیگه همه از این سن کم کم میفهمن

اره خب میدونم  

ولی من الان چی بهش بگم

طبیعیه من خودم ۱۲ سالگی فهمیدم تازه از اون دخترایی بودم که حالیم نبود این چیزا بقیه از من بیشتر میدو ...

اره خودمم میدونم طبیعیه 

ولی الان من چی بهش بگم