2777
2789

سلام من الان هفته29بارداریم از اول بارداریم تاالان همش درحال زجر کشیدنم ازویارشدیدو تهوع و استفراغ و هرروز زیرسرم رفتنوبعدم ازمایش غربالگری اولم خیلی بدبودو بماندچقدزجروسختی کشیدم تاغربالگری دوم ک جوابش اومدوهمه چی خوب بود خداروشکر بعدم بخاطرخطرزایمان زودرس همش بایددرحال استراحت ومصرف شیاف وامپول. الان ایناهیچی تنهاچیزی ک ذهنمو الان درگیر کرده میگم نکنه بچم سندرمی باشه وسونو نتونه تشخیص بده

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا اینجور نیست تو سونو کامل مشخص میشه و غربالگری ها

اخه سونوانومالی و ان تیم خیلی خوب بود اما ازمایش غربالگری اولم نه

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
اخه سونوانومالی و ان تیم خیلی خوب بود اما ازمایش غربالگری اولم نه

خب اشكال نداره زيادم بد نبوده پس وگرنه امنيوسنتز انجام ميداد برات 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
میشه بگین تو بارداری علايمتون چی بود

عزیزم نگران نباش اگه خدا نکرده مشکلی بود تو غربالگری میگفتن.مگه تو خانواده دارین؟

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

نگران نباش... من یکی از دوستام تو غربال اول مشکل داش.. که حتی نمونه مایع جنینیشو فرستادن او نور واسه آزمایش... بچش هم دنیا آومد هیچ مشکلی نداره.. متاسفانه سیستم پزشکی ما باند بازی شده.. فقط می خان یه نگرانی به دل مامانا بندازن.. یه پولی هم بالا بکشن

حالش خوبه سالم و شیطون

این فکرا چیه؟؟؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔