2777
2789

برای همه ی غسل هااول حمام کن،که مانع روی بدن نباشه.یعنی اشکال نداره بدن خیس باشه یاموها...ضمناغسل جنابت تنهاغسلی هست که بعدش اگربخواهی نمازبخوانی،نیازی به وضونیست،واصلانبایدوضدبگیری.مگرررررراینکه دستشویی بری یابخوابی یاخروج بادازمعده و.....

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من تاحالا غسل نکردم سوال شد برام راهنمایی کنید

اگه منظور به خیس بودن بدن قبل غسله نه مشکلی نیست. ی لحظه از زیر دوش برو کنار بعد دوباره برو زیر دوش و غسل رو انجام بده.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

ممنونم

ضمنااگرتابه حال غسل نکردی،همزمان نیت کن مثلاغسل حیض غسل نفاس غسل جنابت وهرغسلی که برمن واجب است.یعنی می شودچندنیت غسل متفاوت کردویککککک بارفقط غسل کرد

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اگه منظور به خیس بودن بدن قبل غسله نه مشکلی نیست. ی لحظه از زیر دوش برو کنار بعد دوباره برو زیر دوش ...

میشه درخاست دوستی رو قبول کنید من دایرکت شخصی ازتون سوال دارم

فرقي نداره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .