2777
2789
عنوان

باشوهری که لج میکنه باید چکار کرد

94 بازدید | 12 پست

ماشین نداریم یه موتور غراضه داریم که هفته ای کلی خرجش میکنه، ماشین نداریم، حقوقش 11 تپمن هست و متغیر هست بعضی وقتا کمتره، نو این شهر که هتیم درسته تو خونه ی باباشیم و کرایه نمیدیم ولی اینجا کار نیست نه برای من نه اون بهش میگم بریم تو یه شهری که چند تا از فامیلش هستن و شرایط زندگی اونجا خیلی بهتره درسته که کرایه باید بشینیم ولی من و اون میتونیم برین سرکار و شیفت برعکس برداریم و اونجا حقوق بالا 15 تومن هست بیمه هم میکنن و میتونیم یه زندگی بهتری بسازیم هم برا خودمون هم بچها ولی لج کرده میگه کرایه نمیشینم و موفق نمیشیم در صورتیکه من کاملا تحقیق کردم از کسایی که اونجا هستن همه گفتن بیاین موفق میشیم.. خسته شدم ازش اگه نگران بچهام نبودم جدا میشدم ازش تا اون هست ما نمیتونیم موفق بشیم نمیزاره قدم برداریم برای زندگی بهتر... 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳تا بچه داری؟خدایی با حقوق ۱۱ چجوری میرسونید.

اگه فقط به بچها برسیم و خودمون رو در نظر نگیریم میشه ولی خب به سختی... 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
ما بلند شدیم رفتیم یه شهر دیگه و بشدت پیشرفت کردیمشک نکن میشه

بخدا خسته شدم ازش نمیدونم چمار کنم خیلی ترسو هستش و اصلا اهل ریسک کردن نیست.. 

شیطونه میگه بچهامو بردارم و برم ولش کنم 😭😭😭😭خسته شدم بخدا افسرده شدم.. 

کجا زندگی میکنید یکم بیشتر توضیح میدی من ی دختر مجردم با حقوق ۱۵بازم کم میارم چجوری برنامه ریزی میکن ...

خرج و مخارج هر شخصی فرق داره عزیزم چجوری براتون توضیح بدم؟! 

میخوام خرجم کمتر بشه پس انداز کنم

خب من متاهلم و مخارجم فرق داره مثلا تا لباسم خراب نشه لباس نمیخرم البته فقط لباس بیرونی میخرم خونگی نمیخرم همون چندتایی که دارم باهاشون سر میکنم 

لوازم ارایشم یدونه کرمپودر ارزون هست ولی با کیفیت و چندتا دونه رژ مدادی و تینت 

عطر نمیخرم یه بادی اسپلش هست فقط

کافه نمیرم غذا از بیرون نمیگیرم هفته ای یکی دوبار یه دوری تو شهر میزنیم و یه بستی چیزی اگه بچه ها خواستن میخریم و ماهی یبار یه پیتزایی واسشون میگیریم البته ارزون باشه.. 

مسافرت خیلیییی کم میریم با خرج خیلی کم... خلاصه همین فقط... 

واسه بچه ها خرج لباس و خوراکی هاشون فقط از ما بیشتره و البته تفریحشون.. ما هم بهشون قانع بودن و کم خرج بودن و پول جمع کردن رو یاد میدیم تا در آینده به مشکل نخورن. 

شما حتما حتما بسته به درآمدتون ماهی یک مقدار پول کنار بزارید و تحت هیچ شرایطی دست به اون پول نزنید چون هیچ کس به اندازه پول به درد شما نمیخوره.. من شاید سنم از شما کمتر باشه ولی تجربیاتم از زندگی بیشتره حتی شوهر آدم هم وقتی دستت تو جیب خودت نباشه برات ارزشی قائل نیست..