2777
2789
عنوان

استادم خیلی نگاهم میکنه

270 بازدید | 11 پست

بچه ها من ترم اخرم این استادم سه ترم استادم بوده جوونه اختلاف سنی انچنانی باهم نداریم 

این ترم اینجوری شده که تمام تایم کلاس خیلیییی خیره نگاه میکنه علنا همه دوستام منوجه شدن که انگار اصلا برای من درس میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگل تر از بقیه ای تو کلاس؟؟ شاید هیزه 

شایدم فقط تو دقت میکنی ب درس بخاطر همین توجهش ب تو بیشتره 

شایدم خوشش اومده ازت ..ک در این صورتش اینقدر ضایع تو کلاس معمولا نشون نمیدن جلو همه 

اگر خوشش اومده بوده باشه خ قشنگ‌میاد جلو

.....

خوب خودت چه حسی داری؟!

این ترم اینجوری شده ترم های قبل اینجوری نبود 

الان از وقتی که میاد تا وقتی که میره همینجوری خیره نگاه میکنه به حدی که بعضی وقتا خودشم متوجه میشه دیگه خیلی زیاد نگاه میکنه نگاهشو سمت پنجره یا لپ تاپش پرت میکنه 

ولی نمیدونم این یعنی حسی داره؟

خوشگل تر از بقیه ای تو کلاس؟؟ شاید هیزه شایدم فقط تو دقت میکنی ب درس بخاطر همین توجهش ب تو بیشتره شا ...

مثل بقیه ام از من خوشگل تر هم خیلی هست 

ولی من سه ترم پشت سر هم باهاش کلاس داشتم و خب دانشجوی زرنگی هم هستم به نسبت

وقتی توی تایم شلوغ تر کلاسشو میرفتم خیلی کمتر بود این نگاها 

ولی وقتی تایم صبح زود میرم وحشتناک میشه یعنی همه دوستام متوجه شدن که علنا برای من تدریس میکنه فقط 

این ترم اینجوری شده ترم های قبل اینجوری نبود الان از وقتی که میاد تا وقتی که میره همینجوری خیره نگاه ...

دقیق نمیشه گفت میدونی من خودم یه معلم کنکور داشتم عوضی لاشی انقد نگاه نافذی داشت که تقریبا سه سال روش کراش بودم و حتی باعث شد تا حد کمی از درسم عقب بیوفتم اخرشم فهمیدم من احمق بودم اون یه پسر هول بیش نبود که رو خیلیا مثل من نگاه میکرد 😕 ایشونم قضاوت نمیکنم اما زود دل نبند اگه چیزی باشه باید بیاد جلو 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی