2777
2789
عنوان

مشهدی ها یه لحظه

153 بازدید | 23 پست

من الان مشهدم آدرس یک مرکز خرید که لباس های شیک و با کیفیت رو داشته باشه میخام.فقط همین امروز فرصت خرید دارم ممنونم راهنمایی کنید

مرا عهدیست با جانان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتزارفردوسی بیشتروسایل روداره وکیفیتاشم خوبه.مخصوصازائراسردرگم نمیشن البته اگروسایل سوغاتی میخواین که مثلاجنبه زیارتی هم داشته باشه بازاررضابیشتربرای این کاراس.۱۷شهریورم خوبه امابایدراه بری چون پاساژای زیادی داره.امافردوسی منظمه هروسیله تویه طبقه.الماس شرق،سه راه فردوسی وخیابون دانشگاهم هست اگرازفردسی خوشتون نیومدمیتونیداونجاهابریدولی شماکه یه روزفرصت داریدفردوسی کامل تره.دیگه کامل ترازاین متن پیدانمیکنی این همه تایپ کردم!!خخخخ

چه جاهایی ادرس دادین من که مشهدیم از اینجاها خرید نکردم😁دنباله لباس شیک برای خودتی برو پاساژ خورشید تو احمد اباد،کیان سنتر یک و دو ،پاساژ مروارید،پاساژ نیکا،پروما همه اینها تو خیابون جانباز...خیابون سجاد و صیاد شیراری هم پاساژ برای خرید لباس شیک داره..اینهای که ادرس دادم ارزون نیس خیلی ولی کیفیت خوب و شیکه

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️