2777
2789
عنوان

بین ایرپاد و هندزفری گردنی و ایرپاد تک گوش دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 16 پست
میگن اگه ایرپاد سایز خودمون بگیریم نمیفته!!!گردنی داری سیمش خراب نمیشه؟؟ مثلا باکلاسه تو خیابون مکان ...

نه اللن ۴ساله دارم. اخ نگفته.. من اینو خیلی دوست دارم. قبلا هم گردنی گرفته بودم. منتهی همسر محترم جا گذاشتن شهرستان🤕🤕😒 ـخونه فامبل دورشون هزار مدل دیگه هم بیاد من واقعا با گردنی راحترم ــکنارشم دکمه کم و زیاد داره دیگه گیج نمیشی برای کم و زیاد کردن صدا و قطع و وصل کردن تماس.. همسرم خودش ایرپاد تو گوش داره اونم همیشه خدا جا میزاره تو خونه 🤣🤣🤣چون از بس کوچکه یادش میره استفاده ش کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه اللن ۴ساله دارم. اخ نگفته.. من اینو خیلی دوست دارم. قبلا هم گردنی گرفته بودم. منتهی همسر محترم جا ...

ایرپاد برای آیفونه در اصل واسه گوشی اندروئید میشه یعنی؟؟ من میخوام حتما پایه دار باشه 

آره این دردسر هارو داره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.