2777
2789

یه ناهار خوب بپز

سر حرف رو باز کن به یه بهونه ای

زندگی اینقدر کوتاهه ارزش قهر ندارع بخدا

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه چراغ سبز نشون بده تا بیاد اشتی مردا حس میکنن بیان جلو مردونگیشون از بین میره ولی چراغ سبز نشون بدی مطمئن میشن بیان جلو زد نمیکنی 

بعدشم هیچوقت قهر طولانی نکن چون کم کم سردی میاره و جدی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدیم!

یه استوری عاشقانه ای چیزی اینستا بزار  تگش کن

یا به بهونه پولی چیزی بگیری زنگ بزن سر حرف رو باز کن با شوخی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه چایی میوه ای ببر سر صحبت رو باز کن

بیخیال 

دنیا خودش همینطوری کاممون رو تلخ کرده خودمون دیگه بیشترش نکنیم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

مغرور میشه بدتر میکنه نشستم منتظر تا پیام بده😔

خب پس اگر طرز فکرت اینه تا ابد قهر بمونید🤨🤨🤨

مگه زندگی خاله بازیه چی چیو مغرور میشه

اینکه پیام ندی و زنگ نزنی اینقدر نبودنتون برا هم عادی بشه عیب نداره؟ ولی مغرور بشه عیب داره

خب پس اگر طرز فکرت اینه تا ابد قهر بمونید🤨🤨🤨مگه زندگی خاله بازیه چی چیو مغرور میشهاینکه پیام ندی ...

نمیشه که همیشه من خودمو کوچیک کنم در حالی که من مقصر نبودم

منم ادمم

نمیشه که همیشه من خودمو کوچیک کنم در حالی که من مقصر نبودممنم ادمم

پس هر طور خودت میدونی 

عقدم

دیگه بدتر .

هنوز مونده واسه قهر کردن 

الان روزهای خوشتون باید باشه .

زندگیه دیگه بگذرید تا خوش بگذره 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .