2777
2789
عنوان

کدوم کلاس بهتره برای بچه هفت ساله❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 21 پست
من فکر میکنم بعضی چیزا رو بهتره تو سنین پایین یاد بگیرن.شنا شاید از همش مهم‌تر باشه... در کنارش فوتب ...

خبلی ممنونم بابت توضیحات و راهنمایی کاملتون. لطف کردین🌹

شنا رفته و هنوزم میره .

زبان هم تا حد زیادی مسلطه چون از زیر یکسالگی هم با کارتون و آهنگ باهاش کار کردم و کلاس هم رفته .

موسیقی رو چون خودم خیلی دوسش دارم و تو این زمینه فعالیت کردم خیلی بهش اصرار کردم اما همش میگه موسیقی دوست نداره و ساز ها رو دستش نمیگیره . چند جلسه هم رفت ولی دوست نداشت .

فوتبال و تکواندو رو حتما امتحانش میکنم تآ حالا بهش تکواندو پیشنهاد نکرده بودم ولی حالا که شما گفتین حتما میبرمش آزمایشی که ببینه و اگه علاقه داشت بره .👌

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه گل پسرتونو❤️پس منم همون فوتبال ببرم با توجه به تجربه شما و نظرات بقیه انکار فوتبال بهتر ...

ممنون، خدا گل پسر شما را هم حفظ کنه. فوتبال درکنار اینکه یک ورزش پر تحرک هست، در واقع اموزش یک نوع همکاری و کار تیمی هم هست. البته نه تنها فوتبال همه ورزشهای تیمی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بره شطرنج خوشنویسی چرتکه این کلاس ورزشیا چیه

خوشنویسی نمیره چون خودم مدرک دارم بهش یاد دادم و یکم بزرگ تر بشه میفرستم آزمون بده مدرک بگیره .

شطرنج رو یاد گرفته تو خونه و بازی میکنه .

چرتکه رو خودم میرفتم زمان بچگی و بهش گفتم اما به اون علاقه نداره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ممنون، خدا گل پسر شما را هم حفظ کنه. فوتبال درکنار اینکه یک ورزش پر تحرک هست، در واقع اموزش یک نوع ه ...

عزیزید ❤️❤️

بله دقیقا همینطوره👌🌹

خوشنویسی نمیره چون خودم مدرک دارم بهش یاد دادم و یکم بزرگ تر بشه میفرستم آزمون بده مدرک بگیره .شطرنج ...

اهان خوبه شطرنج بزارید پیشرفته بره باری مقام یا کلاس برنامه نویسی و انواع زبان هم خوبه به دردش بخوره این کلاسای دیگه بدردش نمیخوره 

اهان خوبه شطرنج بزارید پیشرفته بره باری مقام یا کلاس برنامه نویسی و انواع زبان هم خوبه به دردش بخوره ...

حتما وقتش آزاد بشه شطرنج رو میبرم جدی ادامه بده .

ممنونم از راهنماییتون لطف کردید عزیزم😘❤️