2777
2789

۲ تا کلاس میره .

الان برای ورزش هم فوتبال و هم کاراته دوست داره .

پارسال به ژیمناستیک علاقه داشت و میرفت ولی وقتی از نزدیک تجربه کرد خوشش نیومد .

الان فوتبال و کاراته هر دو رو از نزدیک دیده و نمیتونه انتخاب کنه .

من خودم با هر دو مخالفم چون احساس میکنم اسیب میبینه  .

به نظرتون کدوم برای این سن مناسب تره و اصلا خوبن برای این سن یا نه ؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کاراته خیلی ضربه میبینه فوتبال بهتره

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه خودش دخیل هست نه ما

به نظرم زیمناستیک تو این سن بهتر باشه بعد چند سال بزاری کاراته یا تکواندو اینجوری خیلی موفق میشه

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

هردو خوبن ولی مهم خودش تجربه کنه ببینه کدوم سازگار تر من تابستون پسرمو می‌خوام ببرم فوتبال 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاراته خیلی ضربه میبینه فوتبال بهتره

ممنون از راهنماییتون عزیزم❤️❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

علاقه خودش دخیل هست نه مابه نظرم زیمناستیک تو این سن بهتر باشه بعد چند سال بزاری کاراته یا تکواندو ا ...

خودش ب هر دو علاقه داره و نمیتونه انتخاب کنه بخاطر همین انتخاب رو سپرده به من که هر کدوم براش مناسب تر بود رو بره .

ژیمناستیک رفته علاقه نداره اصلا 😅

هردو خوبن ولی مهم خودش تجربه کنه ببینه کدوم سازگار تر من تابستون پسرمو می‌خوام ببرم فوتبال

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️❤️

پس منم همون فوتبال رو میبرم اکثرا همینو پیشنهاد کردن مثل شما

من پسرم ٧ ساله است. از ٥.٥ سالگی شنا رفت. الان هم یک ماهی هست که فوتبال را شروع کرده.

خدا حفظش کنه گل پسرتونو❤️

پس منم همون فوتبال ببرم با توجه به تجربه شما و نظرات بقیه انکار فوتبال بهتره

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️❤️پس منم همون فوتبال رو میبرم اکثرا همینو پیشنهاد کردن مثل شما

خواهش گلم ولی باز پسرت هر کدوم به دلش بره تجربه کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خواهش گلم ولی باز پسرت هر کدوم به دلش بره تجربه کنه

❤️❤️❤️حتما جفتشو یه جلسه آزمایشی میبرم پس

❤️❤️❤️حتما جفتشو یه جلسه آزمایشی میبرم پس

انشالله خیرشو ببینی 🥰🥰🤲🤲

من فکر میکنم بعضی چیزا رو بهتره تو سنین پایین یاد بگیرن.

شنا شاید از همش مهم‌تر باشه... در کنارش فوتبال یا تکواندو هر دو خوبند تکواندو خوب انرژی خالی میکنه و یه نوع دفاع شخصیه خوبه 

فراگیری زبان انگلیسی و موسیقی هم بهترین زمان هست.  اسکیت هم خوبه. از تولد تا ۶ سالگی بچه‌هایی که در کنار فعالیت‌های دیگشون روزی یک ساعت موسیقی با کیفیت گوش کردند یا کارتون انگلیسی با کیفیت دیدند علاوه بر کلی مهارت‌های رفتاری، ناخودآگاه زبان انگلیسی را هم یاد گرفتند و اگر کلاس موسیقی یا زبان بروند خیلی سریع پیشرفت میکنند. از ۶ سال تا بلوغ هم باز امکانش هست ولی سخت میشه و به سمت یادگیری میره که آگاهانه است و کلاس و درس و مشق و تکلیف داره...