2777
2789

هم آبی شو خریدم هم سبزش فرقشون چیه؟ تو فرم گیری یکی ان؟فروشنده گفت یکیه فرقی نداره میخوام هر کدوم فرمگیری بهتری داره برا کاور استفاده کنم اون یکی رو برای فیلینگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق خامه قنادی سبز و آبی میهن بیشتر در غلظت و طعمشه. خامه سبز معمولاً غلیظ‌تره و بیشتر برای کاور و تزئین استفاده می‌شه. خامه آبی کمی نرم‌تره و برای فیلینگ عالیه.

ولی برای فرم‌گیری و تزئین، سبز ممکنه بهتر عمل کنه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

فرق خامه قنادی سبز و آبی میهن بیشتر در غلظت و طعمشه. خامه سبز معمولاً غلیظ‌تره و بیشتر برای کاور و ت ...

به نظرتون یه خامه۹۰۰گرمی کافیه برای فیلینگ و آستر کشی کیک۶تخم‌مرغی داخل قالب بیست؟نکنه‌کم‌بیاد🥲

به نظر شما یه خامه‌ نهصد گرمی‌کافیه برای فیلینگ و آستر کشی کیک ۶تخم‌مرغی داخل قالب بیست؟

اره کافیه بستگی داره ضخامت فیلینگت چقدر باشه و اینا ولی اکثرا ۷۰۰ یا ۸۰۰ گرم کافیه.

سرچ کردم اینو آورد:

برای کیک ۶ تخم‌مرغی در قالب ۲۰ سانتی‌متری، معمولاً به اندازه‌ای خامه نیاز داری که هم برای فیلینگ (لایه میانی) و هم برای آسترکشی و تزئین ساده کافی باشه. بسته به ضخامت فیلینگ و میزان آسترکشی، مقدار خامه فرق می‌کنه، اما:

پاسخ دقیق:

۹۰۰ گرم خامه فرم‌گرفته (یا خامه قنادی آماده) برای کیک ۶ تخم‌مرغی در قالب ۲۰ سانتی‌متری کاملاً کافی و حتی کمی زیاد هست؛ مخصوصاً اگر فقط یک یا دو لایه فیلینگ و آسترکشی ساده بخوای.

پیشنهاد:

برای فیلینگ و آسترکشی معمولی، حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم خامه فرم‌گرفته کافیه.

اگه قراره کیک تزئین خاصی داشته باشه (ماسوره‌کشی یا گل)، اون ۲۰۰–۳۰۰ گرم باقی‌مونده رو نگه دار.

به نظر شما یه خامه‌ نهصد گرمی‌کافیه برای فیلینگ و آستر کشی کیک ۶تخم‌مرغی داخل قالب بیست؟

چرا آنقدر تخم مرغ زیاد استفاده میکنید 

من اینجا هرررررکسی رو دیدم که کیک درست می‌کنه تعداد تخم مرغ های مصرفیش زیاد