2777
2789

فشار بده بپره بیرون با آب نمک غرغره کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یه مدت گرفته بودم ۲ سال پیش اینا 

خیلی بد بود همش احساس می‌کردم یه سنگ گیر کرده بعد در هم نمیتونستم بیارم به خاطر همون دهنم هم خیلی بودی بدی گرفته بود 

آخر رفتم دکتر با دارو و اسپری بینی خوب شدم 

البته غرغره آب نمک هم خیلی مؤثر بود

_
وای من یه مدت گرفته بودم ۲ سال پیش اینا خیلی بد بود همش احساس می‌کردم یه سنگ گیر کرده بعد در هم نمیت ...

همیشه داشتی سنگ لوزه؟

میشه بگی چه جوری خوب شدی

درمیاد دوباره تشکیل میشه

من بعد از یه کرونا سنگین تا یک سال حس میکردم یه چیزی تو گلومه و حس بی حالی و مریضی داشتم انقدررر استراحت میکردم یه روز که از خواب بیدار شدم احساس کردم یه چیزی تو گلوم گیر کرده خودم چندتا سرفه زدم یه سنگ لوزه بزرگ از گلوم اومد بیرون ازونجا ببعد کم کم سرحال شدم .تو آینه هم که نگاه میکردم توی لوزه هام ۴-۵ تا سنگ بود که بعضیاشو خودم با گوش پاککن درآوردم بقیشم خودشون دراومدن 

همیشه داشتی سنگ لوزه؟میشه بگی چه جوری خوب شدیدرمیاد دوباره تشکیل میشه

نه یه شب حین مسواک زدن احساس کردم یه چیزی انگار اون تو گیر کرده که بعدا فهمیدم سنگ لوزس 

دکتر رفتم با دارو هایی که داد دیگه 

تازه دکتر گفت اینارو مصرف کردی دوباره باید بیای وگرنه در میاد ولی من پول نداشتم نرفتم خداروشکر دیگه در هم نیومد 

الان باز هر از گاهی آب نمک غرغره میکنم 

_
نه یه شب حین مسواک زدن احساس کردم یه چیزی انگار اون تو گیر کرده که بعدا فهمیدم سنگ لوزس دکتر رفتم با ...

داروهای چی بودند اسمشون یادت هست

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
شما هم دازي؟

گاهی وقتا یه دونه. با چوب بستنی فشار میدم میاد بیرون با آب نمک هم غرغره میکنم