2777
2789
عنوان

مادر شوهرم باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 37 پست

بعدم برادرشوهرت تو بلوغه طبیعیه کمی اذیت داشته باشه پسر شما هم به بلوغ برسه میبینی که اختیاره همه رفتاراش دست شما نیست که بقیه طعنه بهتون بزنند

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

کار شما خیلی عجیب غریب و بد بوده.. شما حیلی بد رفتار کردی بدتر با مادر شوهرت حرف زدی خیلی هم حق به جانبی انگار.‌ خب وقتی همچین حرفایی راجع به پسرش بهش گفتی توقع داشتی قربون صدقه ت بره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خیلی زشته جلو چند نفر که تو خونه ت نشستن بچه تو بزنی.انگار علنا به اونا توهین کردی.نمیدونی چقد معذبشون میکنی.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

سخته توی یه خونه زندگی کردن.کارشون خلاف بوده .من درکت میکنم.ولی به درک قهر باشه حالا مادر شوهرا همیچین چیز خاصی نیستن کاری هم برا ادم نمیکنن به جز حرص دادن نگران نباش

من متوجه نشدم داشته با بچت بازی میکرده دیگه بعد چرا بچه رو زدی برادرشوهرت که کار بدی نکرده

ای بابا بازی چیه همیشه اینطوریه کل خونرو به هم میریزه اخرشم گریه بچرو در میاره میره

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
وا چرا پسرتو زدی. قهر کنه بهتر. جلو پسرشو بگیره 

منم گفتم که جلو پسرشو بگیره دیگه ولی یه چی هم بدهکار شدم

ای بابا بازی چیه همیشه اینطوریه کل خونرو به هم میریزه اخرشم گریه بچرو در میاره میره

وااا شوهر منم عاشق برادرزاده و خواهرزاده هاشه خونه رو میکوبن یعنی  قبلنا که خودنون بچه نداشتیم بیشتر بود

ولی تا حالا ندیدم خواهرشوهرام یا جاریام عین شما رفتار کنن

اولا که پسر 16 ساله خیلی شر و شیطونه که اقتضای سنشه 

دوما عصبانیت شما و زدن بچتون واقعا واقعا بی مورد بوده

سوما به مادرشوهرت میگی غرغرو هم زشته

چهارما به مادرشوهرت گفتی بچت شعور نداره!!!!

یه کم به رفتارای خودت دقت کن که خیلی بد بوده

استارتر خب توصیح بده  برادرشوهرت داشته با بچت بازی میکرده خب چرا عصبانی شدی؟؟؟؟؟

بابا مثل ادم بازی نمیکنه که بالا سر مبلام راه میره با توپ تو خونه که پر از وسایل شکستنیه نشانه گیری میکنه هی بش میگی نزن میشکنه انگار نه انگار