ما تو یه حیاط زندگی میکنیم که یه برادر شوهر دارم که ازش بیزارم یعنی خیلی ادم به درد نخورو بی ادب و زبون تلخه که در ضمن کفتر بازم هست که شانزده سالشه ها ولی بچه پنچ ساله منو خیلی اذیت میکنه چند روز پیشم امد خونمون کلی شلوغ کرد و خونمو با پسرم زیرو رو کرد (پسرم اگه تنها باشه شلوغ نیستا اون اینکارارو یادش میده ) که منم اعصابم به هم ریختو دیدم به اون نمی تونم چیزی بگم پسرمو زدم که گریه کردو مادرشوهرو خواهر شوهرم گفتن چرا بچه رو زدی منم گفتم که به خاطر پسرش زدم که اصلا شعور نداره واین حرفا که مادر شوهرم هم ناراحت شد که چرا به پسر من این طوری میگی واون نباید بیاد خونتون که تو بچتو بزنی و کلی ناراحت شد و مثل پیرزنا غرغر کرد منم هیچی نگفتم بهش و حالام چند روزه که باهام حرف نمیزنه( یعنی من اشتباه کردم )ولی واقعا پسرش ادم اعصاب خورد کنی هستش حتی شوهرم هم ازش خوشش نمیاد وقتی قضیه رو فهمید گفت خوب باهاش حرف نزن بهش رو هم نده (برادرشو میگفت ) ولی منم اصلا نمی خوام که ادم بده باشم که مادر شوهرشم باهاش قهره چیکار کنم باهاش اشتی کنم یا نه
درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله به نظر من بد برخورد کردی اون پسر 16 سالشه و اینکه با برادرزادش بازی کنه رو دوست داره ببخشید همینطور ک ب مادررشوهرت میگی غرغرو ب نظرم شما هم همینطوری هستین
اون بنده خدا از مطمعن باش از دست پسرش راضی نیست ولی مادرا کلا دلشون میشکنه وقتی یکی با بچه شون بد حرف میزنه یا بدشو میگه به نظر من به خود برادر شوهرت حرف میزدی و دعواش میکردی بهتر بود باید با اون جدی تر برخورد کنی و اجازه ندی هر کاری بکنه