2777
2789

دو روزه روی تخت افتادم 

انقدر افکارم پیچیده بهم که نمیتونم بلند شم

دارم به تغییر فکر میکنم 

اینی که هستمو دیگه نمیخوام 

خیلی بهم آسیب زده

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

من نیاز به تغییر ۱۸۰ درجه دارم ،دلیل زیادی برای پاشدنم هست اما نمیدونم چرا پا نمیشم😿

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیاز به تغییر ۱۸۰ درجه دارم ،دلیل زیادی برای پاشدنم هست اما نمیدونم چرا پا نمیشم😿

منم مث توام 

ولی دنبال راه نجاتم

دنبال روش درست 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

آسیب دیدم و ضربه خوردم. خسته شده بودم دیگه به جایی رسیده بودم که تحمل نداشتم و به علاوه که با رفتارهای ناسالمم مثل پرخاش و... داشتم به بقیه هم آسیب میزدم. زندگیم رو به افول بود برای همین ارتباطم رو با اکثریت اطرافیان و دوست‌های متظاهرم به کل قطع کردم. شماره‌ام رو عوض کردم و رفتم تراپی و مصرف قرص. خودم رو ارزشمند دونستم.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

منم مث توام ولی دنبال راه نجاتمدنبال روش درست

میدونی در جوابت چی میگن ،نجات دهنده خودتی ولی واقعا پشتکار زیادی میخواد😿

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

آسیب دیدم و ضربه خوردم. خسته شده بودم دیگه به جایی رسیده بودم که تحمل نداشتم و به علاوه که با رفتاره ...

منم خیلی آسیب دیدم خیلی رفتم پیش یه مشاور اصلا به هیچ جاش نبود کمکمم نکرد

دقیقاا درکت میکنم برو یوتیوب فیلمای چنل پارسا ویتو رو ببین خیلی کمکت میکنه منم همینطوری خودمو تغییر ...

راجب چی هست؟من انقد فیلم دیدم هیچ هیچ

منم خیلی آسیب دیدم خیلی رفتم پیش یه مشاور اصلا به هیچ جاش نبود کمکمم نکرد

روانپزشک برو دارو تجویز بکنه من فقط با دارو اوکی شدم. از نظر روانی بهم ریخته بودم و فقط با دارو حل شد. تراپیست هم کمک کرد ولی نه چندان

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

روانپزشک برو دارو تجویز بکنه من فقط با دارو اوکی شدم. از نظر روانی بهم ریخته بودم و فقط با دارو حل ش ...

والا نمیخوام قرص مصرف کنم اعتیاد آوره 😿

والا نمیخوام قرص مصرف کنم اعتیاد آوره 😿

نیست اعتیادآور نیست عزیزم

الآن من اعتیاد دارم؟ خیر! زیر نظر پزشک تجویز میشه. اول با دوز پایین شروع میکنه و انقدر میبره بالا تا جواب بده، میزاره حالت خوب بشه و استیبل بشی بعد آروم دوز رو میاره پایین. لازم باشه هم اون وسط‌ها عوض میکنه دارو رو تا بهش عادت نکنی. معتاد نمیشی اگه زیر نظر پزشک باشی

نیست اعتیادآور نیست عزیزمالآن من اعتیاد دارم؟ خیر! زیر نظر پزشک تجویز میشه. اول با دوز پایین شروع می ...

ممنون عزیزم،میدونی من نمیدونم به روان پزشک نیاز دارم یانه باید چطور بفهمم؟یبار گفتم برم پیش روان پزشک باز بیخیال شدم