2777
2789
عنوان

ميوه ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 98 پست
یعنی میگین یادگیری این علوم زیاد بدربخور نیست دیگه زیاد مثل علوم ریاضی ؟ شهود ، استعاره ، شوخ طبعی م ...

مثلا همین شب بخیری که ما زنا وسط چت به طرف مقابل میگیم منظور ما این نیست شبت بخیر منظور ما اینه ناراحت شدیم دلخوریم زمانیکه طرف مقابل متوجه این دلخوری بشه یعنی شهود یعنی حس کردن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خب بهشتی که همش راحتی باشه همه چی فراهم باشه دیگه چالشی نداره که عیار آدما معلوم بشه من اصلا اعتقادی ...

نه گلم وجود داره 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت آدم رو نمیبخشم باعث شد ما بیفتیم اینجا

خب شاید خود ما هم اگه جای آدم بودیم همین کار رو میکردیم 

شاید شرایط جوری پیش بیاد براتون که حس و حال اون لحظه آدمو حوا رو درک کنین و بهشون حق بدین

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
این پوست اندازی دردناک هم هست

سرآغاز شناخت ورسیدن به حقیقت شک وپرسش هست .

تمام سبک‌ها و مکاتب فکری و اختراعات و اکتشافات سرمنشأش شک و پرسش بوده و اگر قرار بود انسان‌ها صرفاً از همدیگر تقلید و دنباله‌روی کنند هیچ وقت هیچ اتفاق مثبتی در جهان صورت نمی‌گرفت

سرآغاز شناخت ورسیدن به حقیقت شک وپرسش هست .تمام سبک‌ها و مکاتب فکری و اختراعات و اکتشافات سرمنشأش شک ...

اینو خیلی قبول دارم خیلی چیزا میبینم و میخونم که نشون میده این دیوار تعصب دورمون چقدر ضخیم بود و ما چقدر مظلوم واقع شدیم و ناخواسته چشم هامون رو بستن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بله. شیطان نشون میده که میشه از عرش یه شبه به فرش اومد. شیطان پیش از این هم مغرور بود. زمزمه هایی شن ...

چطور  شیطان آگاهی  بالایی داشت ولی نمیدونست خدا میخواد  امتحانش کنه 

خب شاید خود ما هم اگه جای آدم بودیم همین کار رو میکردیم شاید شرایط جوری پیش بیاد براتون که حس و حال ...

نه من با سرنوشت میلیاردها آدم بازی نمیکنن واقعا که

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نه من با سرنوشت میلیاردها آدم بازی نمیکنن واقعا که

خب اونا شاید نمیدونستن سرنوشت میلیاردها انسان به این کارشون بستگی داره شاید متوجه نبودن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خب اونا شاید نمیدونستن سرنوشت میلیاردها انسان به این کارشون بستگی داره شاید متوجه نبودن

تنها کسی که تو زندگیم هیچوقت نمیخشمش همین آدم هست 

هیچ وقت آدم رو نمیبخشم باعث شد ما بیفتیم اینجا

من ملک بودم و فردوس برین جایم بود

آدم آورد در این دیر خراب آبادم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اکنکار و شریعت کیسوگماد.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم.

به چه زبانی هست عزیزم 

به چه زبانی هست عزیزم

همین‌رو سرچ کن توی یوتیوب یا گوگل با فیلتر.راجع به اشعار مولانا زیاد فکر کن.جواب همه سوالات اونجاست.این آهنگ همایون شجریانو گوش کن :چه دانستم که این سودا،مرا زین سان کند مجنون.بعد برو تو گنجور معنی شعرو بخون.

همین‌رو سرچ کن توی یوتیوب یا گوگل با فیلتر.راجع به اشعار مولانا زیاد فکر کن.جواب همه سوالات اونجاست. ...

مولانا رو زیاد میخونم حتی دیدارش با شمس که همون نیروی آنیما و آنیموس هست خیلی برام جالب بود 

الان سرچ میکنم ممنونم