2777
2789

تروخدا اگه دعایی آیه ای سوره ای بلدین که بخونمش مهر و عشق اون از کل وجودم بره بیرون بگید لطفاً زندگیم کم کم داره نابود میشه همش تو فکرمه کنارمه 

اون آدم درستی نیست خیانت کاره خودشم بهم گفت که به درد من نمیخوره و من آدم پاکی هستم ولی چیکار کنم مهرش به دلمه چندین شهر هم ازم فاصله داره ولی فامیل دور هستیم 

لطفاً کمک کنید اگه راهکاری میدونید 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعدی به روزگاران مهری نشسته بر دل 

بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

برا من پنج سال گذشته اما نشده

عشق اول هیچگاه فراموش نمیشه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

فکر و خیالش خودش که نیست رفته

منم ۳ ساله عذاب میکشم و رفته پی زندگی دختر بازیش 😭

شما چرا رفت اگه دوست داشتی بگو شاید مشکلمون یکی باشه 

تاپیک هاتو خوندم تقریبا مثل همیم 🙂

منم ۳ ساله عذاب میکشم و رفته پی زندگی دختر بازیش 😭شما چرا رفت اگه دوست داشتی بگو شاید مشکلمون یکی ب ...

مال منم دختر باز بود 

با دختر عموش گرفتنش حین ...... تو باغ 

واسه من پنج ساله که رفته