2777
2789
عنوان

ميوه ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 98 پست
البته که قرآن یه معنی داره یه تفسیر و یه شان نزولوالبته که من نمیتونم به انسانی که سالهاست داره مطال ...

به این اشاره کردم که ایشون تو این داستان، جای خدا و شیطون رو عوض کرده

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بنظرم اون اهل دل اشتباه گفته، چون به تصریح قران، خدا آدم رو از نزدیک شدن به اون درخت منع می‌کنه ولی ...

اینا همش برمیگرده به حکمت خدا 

تا حالا با خودت فکر کردی چرا خدا همون روز که شیطان سرپیچی کرد    حساب اینو نرسید یا منقرضش نکرد که انسان  و گمراه نکنه و همیشه انسان با خدا باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه دیدگاه قابل تاملی مخصوصا میدونی کدوم قسمتشاونجا که میگی رفتارام به من باز میگرده باید خیلی مراقب ...

ممنون 

این دیدگاه من نیست دیدگاه نویسندگان و فیلسوفانی هست که به ما دادن و من از همشون قدردانم که دنیا رو جای قشنگی برای زندگی کردن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها نظرتون در مورد تناسخ چیه؟ قرآن رد می‌کنه ولی هستند کسانی که راجع به زندگی گذشته شون صحبت کردند

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ممنون این دیدگاه من نیست دیدگاه نویسندگان و فیلسوفانی هست که به ما دادن و من از همشون قدردانم که دنی ...

❤️❤️ دقیقا وجود اونا و نگاهشون خیلی بارزش و لازمه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
اینا همش برمیگرده به حکمت خدا تا حالا با خودت فکر کردی چرا خدا همون روز که شیطان سرپیچی کرد حساب ...

همیشه شیطان انسان رو گمراه نمیکنه، ما خودمون خرابکاری میکنیم میندازیم گردن شیطون و میگیم شیطون گولمون زد، ولی در اصل به اختیار خودمون این خطا رو انجام دادیم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

انسان طبیعت رو از بین میبره، حسادت داره، سرکشه، مغروره، دل میشکنه با زبونش نیش میزنه انسان های دیگه رو برده میکنه یه نژادی رو از بین میبره سر میبره

هم میتونه پیامبر باشه یار پیامبر باشه🥺هم خودش رو به خاطر دیگران فدا کنه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
بچه ها نظرتون در مورد تناسخ چیه؟ قرآن رد می‌کنه ولی هستند کسانی که راجع به زندگی گذشته شون صحبت کردن ...

هر چیزی که قرآن ردش کرده دیگه جای فکر و بحث نداره 

این شیطان که میندازه به دلمون راجع بهش حرف بزنیم و فکر کنیم.

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

برا خداوند همه موجوداش باارزش هستن اما من همیشه فکر میکنم به حیواناتی مثل دایناسورها و کروکودیل و.. ...

راجع به آنیما و آنیموس شنیدی انرژی های مردانه و زنانه انگار زمانیکه انرژی زنانه جهان گم شد جنگ و غارت و خیانت زیاد شد

راستش من حیونا رو از آما بیشتر دوست دارم دلیلش رو نمیدونم  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

راجع به آنیما و آنیموس شنیدی انرژی های مردانه و زنانه انگار زمانیکه انرژی زنانه جهان گم شد جنگ و غار ...

خیلی جالب بود این مطلب هم 

خیانت چرا ؟ خیانت جن سی ؟ 

انسان طبیعت رو از بین میبره، حسادت داره، سرکشه، مغروره، دل میشکنه با زبونش نیش میزنه انسان های دیگه ...

زمانیکه تعادل بین آنیما و آنیموس بر هم خورد جهان لنگ زد زمین دیگه انگار مادر نداشت که بیاد بین بچه هاش صلح و صفا برقرار کنه و اینجوری هر کی سر خود شد و هر کاری دلش خواست کرد 

خیلی جالب بود این مطلب هم خیانت چرا ؟ خیانت جن سی ؟

سوالتون درمورد تاپیک های قبلیم هست یا در مورد این موضوع الانمون؟

بچه ها نظرتون در مورد تناسخ چیه؟ قرآن رد می‌کنه ولی هستند کسانی که راجع به زندگی گذشته شون صحبت کردن ...

رجعت که وجود داره مثلا زمان حضرت مهدی امام ها دوباره میان. یا اینکه امام علی به سلمان که میگه من از نظر سنی از شما بزرگترم میگه نه من بزرگترم. در حالی که سلمان از امام علی بزرگتر بوده. امام علی میگه یکبار هم از دست شیر نجاتت دادم. امام علی میگن از خیلی سال قبل از تولدشون تو دنیا بودن یعنی. اما خب برا همه نیست. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
سوالتون درمورد تاپیک های قبلیم هست یا در مورد این موضوع الانمون؟

نه همین تاپیک همون پست که ریپلای کردم گفتین انرژی زنانه کم شد باعث خیانت شد