از اونجایی که تو این سایت فقط باید در مورد خواهر شوهر و مادرشوهر حرف زد تاپیکم بنا به دلایل نامشخص قفل شد و من هم جواب سوالم رو نگرفتم مرسی که همراهی کردید دوستان
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینا همش برمیگرده به حکمت خدا تا حالا با خودت فکر کردی چرا خدا همون روز که شیطان سرپیچی کرد حساب ...
همیشه شیطان انسان رو گمراه نمیکنه، ما خودمون خرابکاری میکنیم میندازیم گردن شیطون و میگیم شیطون گولمون زد، ولی در اصل به اختیار خودمون این خطا رو انجام دادیم
انسان طبیعت رو از بین میبره، حسادت داره، سرکشه، مغروره، دل میشکنه با زبونش نیش میزنه انسان های دیگه ...
زمانیکه تعادل بین آنیما و آنیموس بر هم خورد جهان لنگ زد زمین دیگه انگار مادر نداشت که بیاد بین بچه هاش صلح و صفا برقرار کنه و اینجوری هر کی سر خود شد و هر کاری دلش خواست کرد
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
بچه ها نظرتون در مورد تناسخ چیه؟ قرآن رد میکنه ولی هستند کسانی که راجع به زندگی گذشته شون صحبت کردن ...
رجعت که وجود داره مثلا زمان حضرت مهدی امام ها دوباره میان. یا اینکه امام علی به سلمان که میگه من از نظر سنی از شما بزرگترم میگه نه من بزرگترم. در حالی که سلمان از امام علی بزرگتر بوده. امام علی میگه یکبار هم از دست شیر نجاتت دادم. امام علی میگن از خیلی سال قبل از تولدشون تو دنیا بودن یعنی. اما خب برا همه نیست.
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست