2777
2789
عنوان

ميوه ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 98 پست
بله کتاب انسان خردمند در این مورد در مورد گونه های مختلف انسان جهش های ژنتیکی و ...کامل توضیح داده و ...

در کنارش کتاب های دیگه بخون. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من برام بیشتر هدف خلقت سواله نمیدونم چرا برام سوال شده شاید چون تو کتاب درسی دیدم سوال شده داشتیم نو ...

طبق یه سری تحقیقات نشون داده شده که ما نیمی از تفکرمون و واکنش هامون نسبت به مسائل برمیگرده به اجدادمون یعنی الان من هم ستیام هم مامانمم هم مامان‌بزرگمم هم همه نسل های پیشینمم و من هم روزی میشم جزئی از فرزندانم و نوه ها و نتیجه هام یعنی در اصل همه ما هنوز هم آدم و حوا هستیم هم خودمونیم هی داریم مسائل مختلف رو مشکلات و لذت ها رو مچشیم  و زمانیکه بتونیم تفکرات غلط گذشتگانمان رو حس های منفیشون رو خود آگاه کنیم دیگه به نسل بعدی این احساسات بد رو منتقل نمی‌کنیم و هي نسل به نسل پیشرفت میکنیم و در آخر میشیم یه انسان کامل و این هم شیرینه هم ترسناک البته ممکنه این نظریه درست نباشه ولی من قبولش دارم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق یه سری تحقیقات نشون داده شده که ما نیمی از تفکرمون و واکنش هامون نسبت به مسائل برمیگرده به اجداد ...

چه دیدگاه جالب و با احساسی 😍

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
در کنارش کتاب های دیگه بخون.

دارم کتاب های آسمانی رو میخونم ولی خیلی جاها شک تو دلم میفته اصلا بلاتکلیفم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

که البته باید بیشتر بخونم ، واقعا در جایی هستم که نمیدونم چی درسته چی غلط

ولی در کل قبل از  آدم حوا   انسانهایی دیگه زندگی میکردن بازم مهم نیست اجدادمون کی بودن  مهم اینه که به تکامل نرسیدن انسانها. هنوز خوی حیوانی دارن 

یه اهل دلی میگفت وقتی حضرت آدم توی بهشت بود (گویا بهشت برزخی بوده نه رضوان و بهشت اصلی)خداوند یه گوش ...

چه جالب 

دارم کتاب های آسمانی رو میخونم ولی خیلی جاها شک تو دلم میفته اصلا بلاتکلیفم

خوبه. حضرت ابراهیم و حضرت عزیر با مقامی که داشتن هم شک پیدا میکردن که خدا شکشون رو برطرف کرد. همون داستان چند پرنده که با هم ترکیب میشن و دوباره زنده میشن و داستان زنده شدن مجدد حضرت عزیر. خدا از همه میپرسه چطور به من ایمان آوردی

چه دیدگاه جالب و با احساسی 😍

من که عاشق این نظریه هستم همچنین توضیح میده که ما درونمون تمام عناصر جهان رو داریم یعنی در عین واحد هم آبیم هم خاک هم زمین هم همه گونه های دیگه به نوعی ما با جهان یگانه ایم و جهان درون ماست 

من که عاشق این نظریه هستم همچنین توضیح میده که ما درونمون تمام عناصر جهان رو داریم یعنی در عین واحد ...

خیلی قبول دارم 

دیدگاه بدون تعصب و متواضع در برابر سایر آفریده های خداست

خوبه. حضرت ابراهیم و حضرت عزیر با مقامی که داشتن هم شک پیدا میکردن که خدا شکشون رو برطرف کرد. همون د ...

شکی به زندگی بعد از مرگ ندارم چون انسان داره تکامل پیدا میکنه و میدونم توی جهان انرژی از بین نمیره همه‌ی حرفای من و رفتارم انرژی دارن و روزی دوباره به من برمیگردن پس باید جایی باشه مثل اون دنیا که این انرژی ها دوباره به من برگردن من تو مسائل حاشیه گیر افتادم 

برا خداوند همه موجوداش باارزش هستن اما من همیشه فکر میکنم  به حیواناتی مثل دایناسورها و کروکودیل و... و اینکه خب حیوانات شکارچی هستن زیبا نیستن از اون ور هم میگم خب انسان که از همه حیوانات شکارچی تر هست... 🤧هم نوع خودش رو میکشه. کلی جنگ و خیانت و خون ریزی آتش سوزی و... راه میندازه

خیلی قبول دارم دیدگاه بدون تعصب و متواضع در برابر سایر آفریده های خداست

ره آسمان درون است، پَر عشق را بجنبان

پَر عشق چون قَوی شد، غم نردبان نماند

تو مبین جهان ز بیرون، که جهان درونِ دیده‌ست

چو دو دیده را ببستی، ز جهان، جهان نماند

شکی به زندگی بعد از مرگ ندارم چون انسان داره تکامل پیدا میکنه و میدونم توی جهان انرژی از بین نمیره ه ...

چه دیدگاه قابل تاملی 

مخصوصا میدونی کدوم قسمتش

اونجا که میگی رفتارام به من باز میگرده

باید خیلی مراقب رفتارام باشم