سلام به همگی
دوستان من دور چشمام به صورت ارثی کاملا تیره س که سالها عذابم داده و هر روشی امتحان کردم کلی کرم دور چشم و ماسکای خونگی امتحان کردم نتیجه نداد تا یروز منشی های مطب راضیم کردن پی ار پی انجام بدم
اولش دکتر بهم گفت نهایتا تا 4 جلسه قطعا جواب میگیری
منم جلساتشو شروع کردم هزینه هر جلسه 2500
بشدتتتتتتت دردناک بود پماد سرکننده تاثیر خاصی توی کاهش درد نداشت بلافاصله بعد از تزریق ورم وحشتناکی کرد بعد از جلسه اول چشمم بشدت قرمز شد که دکتر چشم پزشک بمن گفت چشمت التهاب آورده اما چیز خاصی نیست و زود خوب میشه
اما خب من کبودی چشمام انقدری عذابم میداد که با وجود آسیب چشم بازم جلساتشو ادامه دادم
بعد از هر جلسه تزریق تا حدود 5 روز کبودی دور چشمام خیلی کمتر میشد اما بعد از گذشت یک هفته کم کم برمیگشت و دوباره تیره میشد و تاثیرشو از دست میداد و هر جلسه دکتر بمن میگفت ادامه بده جلسات آخر نتیجه رو میبینی
بعد از گذشت 4 جلسه وقتی نتیجه ای ندیدم دکتر که روز اول بمن گفتم بود نهایتا تا 4 جلسه درمان میشی حرفشو عوض کرد و گفت تا 6 جلسه نیازه و خب من همچنان به حرف دکتر امیدوار...
خلاصه جلسه پنجم هم رفتم اما باز هم تاثیری ندیدم ایندفه شاکی شدم با مدیریت مطب صحبت کردم و از جوابی که بمن داد فهمیدم هدف چیزی جز خالی کردن جیب من نیست بمن گفت برای نتیجه دهی باید تا 8 جلسه بیای اما روز اول بمن این حرفو نزده بودن
و من فقط درد خیلی زیاد کشیدم و پولی که با زحمت بدست آورده بودم رو فقط حروم کردم ...
چجوری کبودی دور چشممو به صورت قطعی درمان کنم بهم راهکار بدین واقعا عاجزم کرده جلوی هیچکس بدون کرم پودر نمیرم😢