2777
2789

سلام به همگی

دوستان من دور چشمام به صورت ارثی کاملا تیره س که سالها عذابم داده و هر روشی امتحان کردم کلی کرم دور چشم و ماسکای خونگی امتحان کردم نتیجه نداد تا یروز منشی های مطب راضیم کردن پی ار پی انجام بدم 

اولش دکتر بهم گفت نهایتا تا 4 جلسه قطعا جواب میگیری

منم جلساتشو شروع کردم هزینه هر جلسه 2500 

بشدتتتتتتت دردناک بود پماد سرکننده تاثیر خاصی توی کاهش درد نداشت بلافاصله بعد از تزریق ورم وحشتناکی کرد بعد از جلسه اول چشمم بشدت قرمز شد که دکتر چشم پزشک بمن گفت چشمت التهاب آورده اما چیز خاصی نیست و زود خوب میشه

اما خب من کبودی چشمام انقدری عذابم میداد که با وجود آسیب چشم بازم جلساتشو ادامه دادم 

بعد از هر جلسه تزریق تا حدود 5 روز کبودی دور چشمام خیلی کمتر میشد اما بعد از گذشت یک هفته کم کم برمی‌گشت  و دوباره تیره میشد و تاثیرشو از دست می‌داد و هر جلسه دکتر بمن می‌گفت ادامه بده جلسات آخر نتیجه رو میبینی 

بعد از گذشت 4 جلسه وقتی نتیجه ای ندیدم دکتر که روز اول بمن گفتم بود نهایتا تا 4 جلسه درمان میشی حرفشو عوض کرد و گفت تا 6 جلسه نیازه و خب من همچنان به حرف دکتر امیدوار...

خلاصه جلسه پنجم هم رفتم اما باز هم تاثیری ندیدم ایندفه شاکی شدم با مدیریت مطب صحبت کردم و از جوابی که بمن داد فهمیدم هدف چیزی جز خالی کردن جیب من نیست بمن گفت برای نتیجه دهی باید تا 8 جلسه بیای اما روز اول بمن این حرفو نزده بودن 

و من فقط درد خیلی زیاد کشیدم و پولی که با زحمت بدست آورده بودم رو فقط حروم کردم ...

چجوری کبودی دور چشممو به صورت قطعی درمان کنم بهم راهکار بدین واقعا عاجزم کرده جلوی هیچکس بدون کرم پودر نمیرم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خون خودتو میگیرن پلاکتشو جدا میکنن میزنن به پوست بله کم‌خونی دارم ولی کبودی دور چشمام ارثیه متاسف ...

کمخونی مینور هست برای همین ارثیه و کبودی و تیرگی دور چشم میاره

نه prp, نه ژل نه لیفت جوابگو نیست و برمیگرده

تنها راه کانسیلره و پاکسازی ماهانه پوست چون اصلا از بین نمیره

سلام پی ار پی دور چشم خیلی نظرات مثبتی داره من میخاستم انحام بدم الان نظر شمارو دیدم. میشه عکس بدین ...

سلام ببین من 5 جلسه مرتب انجام دادم به هیچ وجه نتیجه ای ندیدم درد خیلی زیادی هم داره 

نمیتونم بگم قطعا روی هیچکس جواب نمیده ممکنه روی یه نفر دیگه نتیجه بده