2777
2789
عنوان

جشنهای عجیب و جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تو این جشنا همه هدفی هست به جز دور همی و شادی

همش دنبال خاله زنک بازی و چشم و هم چشمی و پز دادن و رقابت و  و ایناا وگرنه دورهمی و شادی بهونست

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
خود جشن پریود بد نیست برای دادن اعتماد به نفس برای دختری که تو سن بلوغه مامان من برام کادو خرید اون ...

خب اینکه مادر قبح و ترس بچه رو از بین ببره که احساس راحتی کنه خوبه اما اینکه جشن بگیری و به همه بگی دختر من فلان شده این جالب نیست به نظرم

خدایا راضیم به رضای تو
اوه اون دیگه چیه

پسرشون تازه چندتاتارموپشت لبش دراومده جشن میگیرن وکادومیدن وپسره رومیفرستن بره اصلاح کنه😆یه چیزی تواین مایه هاشایدم فرق داشته باشه نرفتم وندیدم والافقط شنیدم😂

اتفاقا تو این جشنا همه هدفی هست به جز دور همی و شادی همش دنبال خاله زنک بازی و چشم و هم چشمی و پز د ...

یبارمن گفتم هدف اگه دورهمی باشه خوبه ولی بریزبپاش واسراف وخودنمایی اصلاخوب نیست.یه کاربرمحترمی گفت هرکی هرطو باشه فکرمیکنه بقیه هم همینطورن😐نیست که من24ساعته درحال گرفتن اینطورجشنام😂

جشن سبیل یکی از کاربرها دعوت شده بود 

خداخظ می می و گودبای واکسن و گودبای پمپرز و... هم که هست 

واقعا نشان از هرچیزی توش،هست غیر از دورهمی دوستانه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
یبارمن گفتم هدف اگه دورهمی باشه خوبه ولی بریزبپاش واسراف وخودنمایی اصلاخوب نیست.یه کاربرمحترمی گفت ه ...

بعضیا عقلشون همینقدر قد میده اتفاقا چون میدونسته هدف اصلی جشنا چیه اینو گفته

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
یبارمن گفتم هدف اگه دورهمی باشه خوبه ولی بریزبپاش واسراف وخودنمایی اصلاخوب نیست.یه کاربرمحترمی گفت ه ...

دور همی و جشن و شادی خیلی خوبه ولی نیازی نیست براش بهونه ها و عناوین مسخره مثل پی پی و سیبیل پیدا کرد میتونه همینجوری ساده باشه

خدایا راضیم به رضای تو