2777
2789
عنوان

جشنهای عجیب و جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 43 پست

جشن قدم هم مدشده اولین قدم بچه !!!

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
ختنه سورون هم جزئی از همین جشن های مسخره است 😒😒😒

اره وقتی بچه بودیم هر موقع میدیدم این جشنو دلم برای اون پسر بچه میسوخت که با اون حالش همه میان دیدنش!!!

خدایا راضیم به رضای تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه توجه اهالی نی نی سایت توجه فرمایید 👇👇👇 

امضا بنده شرح حال اینجور ادماس که این کارها رو میکنن 😐

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

من از كيكش بدم مياد اينكه كيكو شبيه چيزاي چندش درست ميكنن☹️☹️☹️☹️ وگرنه دورهمي و شاد بودن كه خوبه 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍