2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ایت الکرسی میخونم گلی 

به نیت سلامتی و طول عمر زیاد و پیشرفت مالی سعید و فریبا

سلامتی و قبولی فرزانگان ۶ الناز

دعا کن یا یدونه نماز بخون ممنونم❤️🙏🏻🌹

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یا امام رضا زندگیمون پیچیده به هم گره اش باز نمیشه تو رو به امام جواد قسم حاجت هامو روا کن .گروه هارو باز کن 

این زندگی درست بشه🥺🥺😭😭شاد بشیم سلامت بشیم. سعید و فریبا عمرشون زیاد بشه الناز فرزانگان ۶ قبول بشه یا امام رضا اشکم در اومده  امام رضا تو دعا کن پیش خدا برای ما ورق زندگی برگرده 

چند بار هست که بهت اینو میگم به سعید و فریبا و الناز سلامتی بده

این گره زندگی ما ۱۵ ساله باز نشده 

تو دعا کن باز بشه تو بخواه 😭😭😭عاجز شدم دیگه توانی ندااارم😭

امام رضا مستاجریم 😭🥺یا امام رضا الناز رو قبولش کن . دعا کن فرزانگان قبول بشه .پدر و مادرش سلامت باشن عمرشون طولانی باشه .

این دختر شاد بشه  سختی زیاد کشیده ی خنده از ته دل میخاد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

سرکار رفتن و پیشرفت مالی آقارضا

شفای بیمار سرطانی شون .سلامتی و شادی خانواده

@چشم_درشته  

زهرام برام دعا کن ♥️

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

التماس دعا اسمم زهرا بگو حالم خوب بشه آرزوهام رو سپردم به خودش گره زندگیم باز کنه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️