2777
2789

مامانم به شدت خوشگله ولی از بس به خودش نرسیده،و غصه خورده شسکته شده خیلی،دختر عمم از مامانم ۵ ساله بزرگتره خونمونن انقدر جوون سرحاله مامانم خیلی شکسته دیده میشه مامان من فقط نیم کیلو بیشتر طلا داشت به خاطر گند کاریا  و بدون برنامه ریزی بودن بابام و کاراش از دست داد

بابام الان ۵۰۰ توی حسابشه،و هی میگه پس انداز میکنم ولی کو پس انداز همین الان فامیل خیلی دور زنگ بزنه بگه ۵۰۰ نیاز دارم دو دستی تقدیمش میکنه براشم مهم نیست کی بده یا اصلا بده یا نده

کاش میشد بابامو راضی کنم یکم طلا براش بگیره....

مامانم خیلی ناراحته حتی حلقه اش هم فروخته برای بابام طلاهای خونه پدرش رو،هوف 

رفته بود بهترین دکتر گفته بود شما باید ۲۵ تومن هزینه کنی تا پوستت ک صورتت خوب بشه و سرحال مثل اول 

هی میگه نه فشار میاد ب بابات🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایااااا

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

به جای طلا همون هزینه پوست که گفتی رو بدید رو روحیش خیلی تاثیر مثبت میزاره

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کن از کارای ریز ریز شروع کنی 

تشویقش کن انجام بده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یعنی دخترای من بزرگ بشن اینجوری بفکرم باشن از صدتا طلا برام ارزشمندتره😍

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیانت نکنه فقططلا پیش کش مهم نیس

یکبار قبلا خیانت کرده اونم با کسی که مامانم میشناخته 

و حتی توی صندوق ماشین ۴ سال پیش پیش چرخ یدک ی بسته ک.ندوم دیده مامانم🤦🏻‍♀️💔

ولی شرایط جدایی هم نداره اصلا

اکثرا زنها و مخصوصا مادرا هوای خودشونو ندارن بعدم خودشون ضرر میبینن نذار مامانت اینکارو بکنه زنی که خرج داره ارج داره

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

پونصدملیون یاهزار؟

میلیون 

درآمد خیلی خوبی هم داره 

۳ تا شغل داره و همیشه میگه پول ندارم 

فقط پول کارتی ک حقوق بازنشستگیش میاد روش دست ماست و کلا ۲۰ و خورده ایه برای خورد و خوراک خودمون 

اصلا هم نمیگه ک چکار میکنه به اون پولا و همش میگه پول ندارم 

و بهش میگی عصبی میشه میگه چرا دخالت میکنید

میلیون درآمد خیلی خوبی هم داره ۳ تا شغل داره و همیشه میگه پول ندارم فقط پول کارتی ک حقوق بازنشستگیش ...

مامانت اشتباه میکنه به خودش نمیرسه وقتی شوهرش داره ،شما دلت براش نسوزه خودش پدرتونو بدعادت کرده