2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حق همین شب ان شاءالله خدا خودش بهمون توجه کنه.خدایا پیش بنده هات دارم صدات میکنم ها.یعنی بازم نمی ...

اصلا یوقتاییی هرچی میخام یا از هرچی میترسم میگم خدایااا فقط اینجوری نشه دقیقا از همونی که میترسم سرم میاد اونم تو اوج تنهایی کاش زودتر تموم شده زندگیم

بآور میکنی دیگه سخت شده،زور میزنم برم سمتش انگار دلش نمیخواد.میخوام اینجا جار بزنم ،ببینم خدا چقدر ب ...

من همیشه با خودم میگم باز شکر بدتر از من هم هستند مثلا بی گناهانیکه پا چوبه دار میرند و بعد بالای دار

ولی بنظرم ادمیزاد هر چی میکشه از خودمون و اطرافیان خودمونه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

شب عزیزه،یا امام رضا به دل من و همه کسایی که دلشون آرامش و خوشی میخواد ،آرامش و خوشی ماندگار بده .ان شاءالله. 

خدا رو به جای ما صدا کن و کمکمون باش.

برای همه همه همه خیر و صلاحشون رو بخواه از خدا.

ان شاءالله همتون حاجت روا باشید.واقعا نیاز داشتم صحبت کنم ،حتی شده تو سایت.

اصلا یوقتاییی هرچی میخام یا از هرچی میترسم میگم خدایااا فقط اینجوری نشه دقیقا از همونی که میترسم سرم ...

ادم فکر میکنه خدا منتظره یه چی بخواد تا برعکسش رو انجام بده.خیلی سخته تحملش.ولی امید داریم خودش بده

[QUOTE=381496850]کاملا میفهممت منم ازین شاکیم خودش دلمو شکسته من که جز اون پناهی نداشتم دیگه برم حر ...

هرررچی فک میکنم ب نتیجه ای نمیرسم که چه گناهی مرتکب شدم که صدام بهش نمیرسه و منو نمیبینه

خستم ازین که میگن قسمت نیست و ازین حرفای تکراری گول زننده

هرررچی فک میکنم ب نتیجه ای نمیرسم که چه گناهی مرتکب شدم که صدام بهش نمیرسه و منو نمیبینهخستم ازین که ...

همین دیگه سخت ماجرا اینجاست که خدا میدونه و ما نمیدونیم.ولی چه انتظاری از بنده میشد داشت.

هرررچی فک میکنم ب نتیجه ای نمیرسم که چه گناهی مرتکب شدم که صدام بهش نمیرسه و منو نمیبینهخستم ازین که ...

منم شب و روزم شده فکر کردن به این که چرا خدا قهر کرده با بنده ش.

هر چی بیشتر فکر میکنم کمتر به نتیجه می رسم