2777
2789

میاد از داییام پول میگیره بعد میره میبینیم رفته واسه شوهرش ماشین عوض کرده😆😆😆😆یعنی فامیل به این لاشی ندیده بودم همش میاد کریه گریه که کتک زده پول نداریم وای یه محض اینکه یکی و خر میکنه پول میگیره میره برای شوهرش و بچه هاش یه جی میخره بعد بهش ندی نفرین میکنه  اخه تو که شوهرت میزنتتت چرا اونو نفرین نمیکنی پس

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

والا اینجور که گفتی پس حقشه😑😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واقعنی کتک میخوره یا فیلمشه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعنی کتک میخوره یا فیلمشه

نمیدونم والا بدنش کبود الان سی ساله دختر بزرگش سی و دوسالشه عادت داره هر ماه میاد ای ایرج کتکم زده اخ واخ یه صد ملیون میکیره میره دوباره طلا میکیره میره مسافرت فکر کنم فیلمشونه

والا اینجور که گفتی پس حقشه😑😂

اره واقعا خیلی لاشیه پول بهش ندی میزنه زیر کریه که ای منم خدایی دارم فلان نفرین میکنه اوهههه میکم خوب واسه شوهرت اه و ناله بکش شوهر مردی زن نگرفتی که پول میخواد ازت

شاید واقعا کتکش میزنه و زنش را میفرسته گدایی خونه دیگران

اره فکر کنم ولی خالممم پرو شده دیگه هی میاد خانوادشو میتیغه میره برا بچه هاش چیز میز ماشین میخره یه خونه خاله بزرگم داشت قبل مرگش وکالت دادبه این دیگه بعد مرگش به واردش ندادن طلاهاش همه چیزشون بالا کشیدن خیلی پستن