2777
2789
عنوان

فقط متأهلا بیاید

284 بازدید | 34 پست

میدونم مجردا هم میان  امان از این بی شوهری بچه ها یه سوال چرا متأهلا دوست دارند مجرد بودن ولی مجردا دوست دارند ازدواج کنند حتی شده خودشون رو به آب و آتیش می زنند که ازدواج کنند چرا؟ متأهلا اگر میخواستین یه نصیحت به مجردا کنید چی بهشون توصیه می کنید؟

ازدواج کنیدعالیه

نکنه خودت مجردی بلا 😉😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی تا وقتی بهش نرسیدی خاص و هیجان انگیزه

بعدش میفهمی اونجورا هم که فک میکردی نبود

وقتی هم چیزیو از دست میدی تازه قدرشو میدونی

حالا چه ازدواج چه چیزای دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

برای اینکه ما انسانها ذاتا قدر اون چیزی رو که داریم نمیدونیم.مثلا آدمی که موهاش فره دوست داره موهاش صاف باشه و ... من اگه بخوام به مجردها نصیحت بکنم اینه که هییییچ وقت برای ازدواج عقل رو فدای احساسات نکنن

۱۵ ساله ازدواج کردم 

میگم یه زن باید تحصیلات داشته باشه 

کار داشته باشه 

مستقل باشه 

از لحاظ عقلی کامل باشه

بعد ازدواج کنه 

اونم ازدواج احساسی نه ، ازدواج عقلانی و با شناخت کافی با یکی هم پای خودش

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

اونایی که پشیمونن یا شوهرشون ادم بی عرضه و بدرد نخوریه یا قهرن و دعوا کردن 

توصیه من اینه ازدواج کنید😌🤝

بعضیا میگن فلانی چنان افتخار میکنه انگار چ دستاوردی داشته و فلان

باید بگم ازدواج واقعا یه دستاورده به شرطی که انتخابت درست باشه