میدونم مجردا هم میان امان از این بی شوهری بچه ها یه سوال چرا متأهلا دوست دارند مجرد بودن ولی مجردا دوست دارند ازدواج کنند حتی شده خودشون رو به آب و آتیش می زنند که ازدواج کنند چرا؟ متأهلا اگر میخواستین یه نصیحت به مجردا کنید چی بهشون توصیه می کنید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم تو هر برهه از سن و سال یه چیزی قشنگه مثلا تا ۲۵ و نهایتا ۳۲ سالگی مجردی شیرینی های خودشو دار ...
این طور که شما گفتی خوبه ولی دیدم بعضی ها توصیه می کنند اصلا بچه دار نشید نمیدونم تا آخر عمر تنها باشید خب طبیعتا چطوری نسل بشر امتداد پیدا کنه؟ چطوری اگه قرار باشه همه تنها باشن موقعیدی که یک لیوان آب به دست طرف بده
به نظرم خود فرد باید تصمیم گیرنده باشه و با فردی که تخصص نداره مشورت نگیره اگه از نظرش کییس خوبیه خو ...
ولی کی اینکارو میکنه من هر چی اطرافم دیدم فامیل سریع دخالت کردن چند تا وصله چسبوندن به کیس بنده خدا دختره از اقوامشان بود رو پشیمون کردن حالا پشیمونه چرا جلوی دخالت نظامی رو نگرفت