2777
2789
عنوان

فقط متأهلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تو هر برهه از سن و سال یه چیزی قشنگه مثلا تا ۲۵ و نهایتا ۳۲ سالگی مجردی شیرینی های خودشو دار ...

این طور که شما گفتی خوبه ولی دیدم بعضی ها توصیه می کنند اصلا بچه دار نشید نمیدونم تا آخر عمر تنها باشید خب طبیعتا چطوری نسل بشر امتداد پیدا کنه؟ چطوری اگه قرار باشه همه تنها باشن موقعیدی که یک لیوان آب به دست طرف بده

اره درسته ولی اینکه به یکی مجرده کیس خوب گیرش میاد اطرافیان پشیمونش می کنند دیگه نمیشه بگی بر می گرد ...

به نظرم خود فرد باید تصمیم گیرنده باشه و با فردی که تخصص نداره مشورت نگیره اگه از نظرش کییس خوبیه خودش تصمیم بگیره برای ادامه یا قطع ارتباط

در صورت غیر عادی بودن یه چیزی بعد مشورت بگیره

اونایی که پشیمونن یا شوهرشون ادم بی عرضه و بدرد نخوریه یا قهرن و دعوا کردن توصیه من اینه ازدواج کنید ...

الان قورتت میدن ولی من مثل کوه اینجا هستم😂 اره اگه انتخاب درست با آدم خوب باشه چرا بد باشه

اره واقعا توی این جامعه شانس کمی وجود داره خدا اونایی که ادم درستو سر راهشون قرار گرفته حفظ کنه

واقعا ام ولی خب اونا خودشونم زرنگ بودن که با چشم باز انتخاب کردن

حالا تنها بودن مهم نیست زیاد به نظرم چشیدن حس مادری واقعا قشنکه

مخصوصا بفهمی نینی دار شدی اونایی که ایم حرفارو میزنن قطعا مجردن اگه لذت مادر شدن رو بفهمن از حرفای اولیه شون صد در صد پشیمون میشن

با عقل ازدواج کنید حواستون به تفاوت فرهنگ ها و آداب و رسوم ها باشه اینا خیلی خیلی آزاردهنده ست بعد از سالها متوجه میشید عجب کار اشتباهی کردید

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
به نظرم خود فرد باید تصمیم گیرنده باشه و با فردی که تخصص نداره مشورت نگیره اگه از نظرش کییس خوبیه خو ...

ولی کی اینکارو میکنه من هر چی اطرافم دیدم فامیل سریع دخالت کردن چند تا وصله چسبوندن به کیس بنده خدا دختره از اقوامشان بود رو پشیمون کردن حالا پشیمونه چرا جلوی دخالت نظامی رو نگرفت

با عقل ازدواج کنید حواستون به تفاوت فرهنگ ها و آداب و رسوم ها باشه اینا خیلی خیلی آزاردهنده ست بعد ا ...

افرین هر کی با هم زبون خودش زیر یه سقف بره بهتره عشق و عاشقی ماله رماناست بعد یه عمر اختلافات فرهنگی خودشو نشون میده

افرین هر کی با هم زبون خودش زیر یه سقف بره بهتره عشق و عاشقی ماله رماناست بعد یه عمر اختلافات فرهنگی ...

دقیقا حرف دلمو زدی،هم زبون بودن خیلی خوبه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
نمیشه قضاوت کردبعضیا ممکنه بازیگر خوبی باشن

اره اینجور مدلا هم زیاد شدن با کل شهر دوست بوده آخر میره چادر سرش میکنه اونام میگن مریم مقدسه فریب میخورن خب زرنگن دیگه