سلام امام مهربونم .امام مهربونی که هروقت اسمتو یه زبون میارم اشکم درمیاد .آقاجانم درسته سالهاست منتظرم خاجتمو بدی و تا همین الان حاجتمو ندادی .خواستم بگم آقا جان شاید اگه زودتر از این حاجتم داده بودی بع اندازه ی الان دوستت نداشتم.
دیگه اپن حاجتم داره خیلی کمرنگ میشه اما من هنوز همون شمعهای سالهای ۱۴۰۰ و ادا میکنم امت امسال نشد چون یه دفعه تموم زندگیم عوض شد و نشد کخ هم شمعهامو هم شکلات پارسال و هم مشکل گشا باهم دیگه کتار هم بزارم بریزم تو سبد که اونایی که حاجت دارن بردارن و حاجتشونو بگیرن.
اون آخرین باری که من درست حسابی سرکار بودم بعدشم محبور شدم سرکار دیگه ای برم اون یکی کارم خیلی اذیت شدم و تحمل کردم تا اینکه فروردین ماه واقعا دیگه اعصابم نگشید و اومدم بیرون.چون حقوقم هیچ مشکلمو حل نمیکرد همیشه بی پول و افسرده بودم.متاسفانه این بی پولیم شد تو ماه اردیبهشت که تولد شماست.بجای اون شمع ها امروز نمک داشتیم رفتم نایلون گرفتم قشنگ بسته بسته کردم ۱۰۱ شد بعد۲۰ تا ۲۰ جدا کردم رفتم واس هرکدوم یه کاغذ رنگی گرفتم واس هر ۲۰ تا یه نیت مدنظرم بود که مثلا ۲۰ تا نیت بنویسم واس سلامتی و شفا.۲۰ تا واس شغل و مشکلات مالی.۲۰ تا واس ازدواج و عشق و اینا ۲۰ تام واس بچه دار شدن.
۲۰ تا هم نوشتم به نیت حاجت دلشون بردارن.اقا حان اینو مینویسم که مثل پارسال یادم نره چیکار کردم و اینا.و اینکه نیتمم این بود که تمام مشکلات خانوادگی برطرف بشه بابام سرکار بره این بیکاریش تموم بشه.با مامانم خوب بشه اخلاقش.این اعصاب خوردیامون تموم بشه.این استرسها.این اعصاب خوردیایی که برای مامانم و من درست میکنه.
بیکاری خودم برم سرکار خوبی حقوق اداره کار با بیمه.قسمتم شه اون طرفم برگرده دلم آروم بشه اگرم قسمتم نشد کسی بیاد تو زندگیم تمام گذشته کو بشوره ببره بخدا خسته شدم اصلا از انتظار براس اون شخص.از کار کردنی که هیچوقت نتونستم ۱ حقوق واس خودم خرج کنم کیف کنم.این فشارهای خانوادگی روم برداشته بشه.تو خونه آرامش به زندگی برگرده.خللصه یه تکون خیلی بزرگی به زندگیمون بده آقا جان بخدا بسمونه هرچقدر میگذره بهمون سختتر میگذره بسه آقا جان خودت معجزه کن.
بخدا مامانم امروز گفت اینا چیه گرفتی اینقدر کوچیکه گفتم دوس دارم برای نذری که میکنم حسابی زخمت بکشم نمیخوام همینجوری الکی اینا باشع دوس دارم کیف میکنم اینطوری.توام آقا جان حال دلمو حال دل خانواده مپ اوضاعمونو خیلی خیلی خوب کن.معجزه کن آقا جانم.اینارو نوشتم واس سال دیگه که بیام با اشک شوق بنویسن کلی قربون صدقه ت برم بگم دمت گرم که تک تک این مشکلاتمو معجزه وار حل کردی.