2777
2789

برای شادی روحش میشه یه صلوات بفرستین منم برا شما صلوات میفرستم 😢😭

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خدارحمتش کنه، یکم گریه بهتر از نگه داشتن سنگینی غم تو بدنه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ ماه بارداری مو برای مادرم گریه کردم خدا رحمتش کنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خدا رحمتش کنه ابجی عزیزم ، اصلا غصه نخور اون جاش خیلی بهتر از ماها هست ...این دنیا بدرد نمیخوره ! 

شما هم فقط و فقط مراقب خودتون و نی نی باشین 

شما مادرش و مسئول هستین 

قرآن بخونید ذکر بگین برای آرامش و شادی روح پدرتون 

فقط قرآن و ذکر 

ناراحتی بهیچ عنوان نکنین 

چرا نميتوني گريه كني؟ حاملگي يك پروسه طبيعيه كي گفتن نبايد گريه؟ گريه كن تا دلت ميخواد

نمیخام بچم چیزیش بشه 

ولی دلم خیلی غم داره😔

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️