2777
2789

نبردمش مگه بابد برد؟ همون تو بیمارستان نوزاد بود شنوایی سنجی داد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بدو تولد میگم.. آخه دختر من رد شد.. گفت سه روز دیگه تکرار کنم. ولی به متخصص مراجعه کردم گفت لازم نیس. اگر تو 6 ماهگی عکس العمل داشت خب دیگه لازم نیس. حالا دخترم عکس ا لعملش خوبه.. حالا موندم.. چیکار کنم

اره دیگه یه بار بدو تولد بعد یک یا دوماهگی یکی هم شش ماهگی هست من فعلا شش ماه نشده ببرم اصلا یه کارت میدن طبق اون میبری

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

اگه نسبت ب صدا اسباب بازیاش موبایل زنگ ایفون  اینا حساسه و سر برمیگردونه کافیه.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه دکتر خوب ببر برا شنوایی سنجی خیال خودتم راحت میشه 

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

خیلی به این شنوایی سن جا اعتماد ندارم.. یه جا تو 8ماهگی بردم گفتن سالمه... تو 16 ماهگی یه جا یه دیگه گفتن کم شنوایی عمیق داره.. در صورتی که 7.. 8 کلمه ای حرف میزنه... بخدا گیج شدم... موندم چیکار کنم. 

ی سالونیم اگه کلمه میگه یعنی شنوایی داره.پسر من ۲۳ ماهس کلمه دیر گفت دکتر گفت شاید شنوایی مشکل داره ولی هر کاری ک میگم انجام میده ک دکتر گفت مشکلی نی.بهش میگم فلان چیزو بده مثلا کنترل بده مامان تلفن بیار بده سریع میاره .فلان عروسکو بیار میاره.اگه اینارو میکنه مشکلی نی موفق باشید

به دستوراتی که میگم گاهی اوقات انجام میده. ..ولی اگر مشغول به کاری باشه اصلا توجه نداره. یا اگر تلوزیون تماشا کنه. اینم بگم خیلی لجبازه.کسی هست بچش اینجور باشه... مرررررسی از راهنماییتون

نبردمش مگه بابد برد؟ همون تو بیمارستان نوزاد بود شنوایی سنجی داد

تا قبل یکسالگی هر سه ماه باید تست بشن بعد یکسالگی هر ۶ ماه 

من بردمش همه دفعات قبول شده 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
تا قبل یکسالگی هر سه ماه باید تست بشن بعد یکسالگی هر ۶ ماه  من بردمش همه دفعات قبول شده

دکترش ک ب من تاحالا نگفته.فقط تستای ا اس کیو رو داده پسرم