2777
2789
علت اینه که مامانش کلا بی حرمتی میکنه تما دلش میخواد من باز برم باهاشون خوب باشم

واي خيلي الان عصبانيم منم اوضام همينه بدياشونو نميبينه و انتظار داره مثل قبل خوب باشم 

چطور حل کنم مشکل از خانوادشه واقعا مخم نمیکشه میرم اما کم چون زیاد میرم مامانش با حرفاش بینمون فاصله ...

ببخشید اینو میگم من 8ساله تو زندگیم هستم تجربه های زیادی کسب کردم.مرد اگه مرد باشه و دهن بین نباشه نه تنها مادر استغفرالله خود خدا هم نمیتونه بینشون فاصله بندازه روی شوهرت کار کن سعی کن با مهارتها و ترفندهایی اونو به خودت نزدیک کنی که حرف کسی روش تاثیر نزاره هر مرد یه لمی داره بگرد ببین رگ خواب همسر شما کجاست

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره مزمل روبخون به چیزای شیرین مثل قند فوت کن به غذا فوت کن بده شوهرتبخورهمعجزه میکنه..ذکریا حبیب 22 مرتبه بگو بهش فوت کن..من ایناروخوندمئاقعا معجزه رو تو زندگیم دیدم

علت اینه که مامانش کلا بی حرمتی میکنه تما دلش میخواد من باز برم باهاشون خوب باشم

خب مامانشه دیگه دوست داره تو باهاش خوب باشی هرچی بدی کرد تو مهربون باش باهاش اینجوری ادم خوبه میشی تو شوهرتم تو رو خیلی دوست میداره 😈

عزیزم من یک سال ازدواج کردم و9ماه نامزد بودم تو نامزدی یه روز نشد که من تو نامزدی با نامزدم دعوا نکنم همیشه دعوا سر مادر ها بود نامزدم میگفت مادرت دعوای ما به خاطرمادرت من میدونستم که هر کاری میگنه مادرش میگنه خونه همسر منم بالای خونه مادرش اینا بود من اومدم بالای خونه قینانام خیلی دعوا شد خیلی زجر کشیدم که دیگه نمیخوام خیلی بازش کنم ولی 3ماه 4 ماهی میشه که رگ خواب همسرم و به دست آوردم الان خیلی باهم خوبیم محبت میگنه بهم چه جورم

از شهید ابراهیم هادی کمک بخواه انشالله ب لطف خدا درست میشه و اینکه سوره ی نسا طلاق معجزه میکنه ..  

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉