2777
2789
عنوان

توروخدااااا توی سن بالا بچه دار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
امضا تون رو خوندمخیلی خیلی متاسفم بابت تجربه ی بدی که داشتید امیدوارم خدا بهتون صبر بده

ممنونم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین طور درکم می کنی که چقدر ترس از دست دادنشون داره روح و روانمون رو نابود میکنه

من به این نتیجه رسیدم که تا هستن ازشون لذت ببرم و به بعدش فکر نکنم.

با اینکه گاهی یهو مثل یه حمله عصبی این ترسه میفته به جونم.

من با مامانم ١٩ سال اختلاف سنی دارممامان خودم با مامانش ٣٥ سال اختلاف سنی دارهواقعا رابطه اونا خیلی ...

۱۹ سال اختلاف سنی هم کمه

۳۵ سال هم زیاده 

من تقریبا مثل مامان بزرگ و مامانت اختلاف سنی داریم و البته بیشتر و خیلی نگرانی ها و ترس هام به خاطر همین اختلاف سنی زیاده 

به نظرم حدود ۲۳ تا ۲۹ سال اختلاف سنی معقولی در عصر حاضر 

من خودم  میوه کهنسالی پدرمادرم بچه که بودم هرجا میرفتیم می گفتن پدر بزرگته مادربزرگته حتی اونسالی که مادرم رفت بیمارستان بستری بود بی تابی می کردم پرستاره می گفت مادربزرگته  حالا خوش شانس هم هستن بعضیا پدر مادرشون عمرشون درازه   ،اما خودم شخصاً  نمی خوام فاصلم با بچه هام زیاد بشه  و یکی اینکه بچه آخرم دختر نشه  

ممنونم، زنده باشید. روح رفتگان شما هم شاد باشه.

ممنونم🙏

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

۳۹ سال

عزیرم هرکی تو زندگی یه مشکلی داره تفاوت سنی من با بابام زیر سی بود ولی چند ماه پیش فوت کرد ای کاش مشکل من بابام تفاوت سن بود

و اینم بگم خیلی فاکتورای دیگه هست که باید افراد بچه دارنشن نه فقط سن بالا

۱۹ سال اختلاف سنی هم کمه۳۵ سال هم زیاده من تقریبا مثل مامان بزرگ و مامانت اختلاف سنی داریم و البته ب ...

اصلا استرس نداشته باش

ان شاءالله همیشه سایشون بالا سرت باشه

منم تو بچگیم همچین ذهنیتی داشتم مثلا میگفتم بابای دوستم ٣٣ سالشه بابای من ٣٥ سالشه بابای من دوسال زودتر میمیره و...الان واقعا به اون روزام میخندم گرچه اونموقع خیلی خوشبخت تر بودم بالاخره بچگی یه حال و هوای دیگه دأشت

درکل ذهنیتتو عوض کن 

خیلیا تو این ساعت سن بالا هستن و مجرد یا در شرف ازدواج ممکنه با این تاپیک قلبشون بشکنه هرچند غیرمنطقانه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷