2777
2789
عنوان

توروخدااااا توی سن بالا بچه دار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
واقعا سن بالاتر ها مادر پدر آگاه تری هستن

سکوت میکنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

قبول ندارم اصلا

یه نگاهی به آمار کودک آزاری بندازید اغلب پدر یا مادرهای جوون و کم حوصله مرتکب میشن که میگن ما حیف شدیم الان همسن های ما دارن عشق و حال میکنن ما بچه داری...طول عمر هم که ربطی به پیری و جوونی نداره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش کسایی بیام،تو،این تاپیک ک همیشه میگن مادر شدن بعد ۳۰ سال و ۳۵ سال و حتی ۴۰ سال خوبه

من نمونه کسی هستم که اختلاف سنیم با والدینم زیاده

درسته خیلی ویژگی های مثبت دارن

ولی ترس نداشتن شون

اینکه می بینم جلوم پیر میشن

خیلی دردناکه

خیلی

خیلی 

منم زیاد دیدم بچه های آخر خانواده که به اصطلاح زنگوله پای تابوت بودن و با خواهرزاده و برادرزاده شون همسن بودن چقدر مشکلات زیادی تو زندگی داشتن

تهش هم شدن پرستار پدر و مادر پیر و سالمندشون

پاسوز میشن کلا

حالا هر چقدرم یه عده پافشاری کنن که نه

ولی حقیقت داره متاسفانه

سکوت میکنم

نه اشتباه کردم کودک همسرها آگاه تر هستن 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
احتمالا توی این شرایط نبودی که انقدر فانتزی داری نظر میدی

من با مامانم ١٩ سال اختلاف سنی دارم

مامان خودم با مامانش ٣٥ سال اختلاف سنی داره

واقعا رابطه اونا خیلی بهتره با هم 

منو مامانم بیشتر شبیه دوتا خواهر میمونیم اصلا اون حرمت مادر و فرزندی بینمون نبوده ولی مامان و مادربزرگم خیلی رسمی و احترام و...

منو مامانم فقط همو کتک نمیزنیم😂🤦🏻‍♀️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اول اینکه عمر دست خداس .خیلیا تو جوونی از دنیا رفتن 

دوم اینکه پدر و مادر توی هر سنی که باشن برای بچه عزیزن. حتی اگه بچه به ۶۰ سالگی هم برسه از دست دادنشون براش غم انگیزه

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

من فاصله سنیم با پدرم ٢٦ سال بود. سالهاست پدرم فوت شده. پدربزرگم ولی ٩٢ ساله هستند و سرپا

روحش شاد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

احتمالا توی این شرایط نبودی که انقدر فانتزی داری نظر میدی

دقیقا من بچه آخرم و همیشه ترس از دست دادن مادرمو دارم.در حدی که گاهی حس میکردم نیاز به درمان دارم....ولی خودمم تو سن بالا بچه دار شدم چون دیر ازدواج کردم و تا ده سال بچه دار نشدم....آرزوم‌بود زود بچه دار بشم ولی دست من نبود.من خواستم ولی نشد.

کاش کسایی بیام،تو،این تاپیک ک همیشه میگن مادر شدن بعد ۳۰ سال و ۳۵ سال و حتی ۴۰ سال خوبه

خب واقعا خوبه

عجب حرفی زدی من ۴ سال بودم بابام فوت کرد عمر دست خداست

درسته عمر دست خداست

ولی کهولت سن یه فکته 

این که آدم با تفاوت سنی زیاد پیر شدن مادر و پدرش رو ببینه خیلی ترسناکه

فرض کن فرزند ۳۰ ساله باشه و والدین ۷۰ ساله ...

یا ۳۰ سال باشه و والدین ۵۰ ساله ...

انتظار از دست دادن والدین اولی بیشتره دیگه 

عجب حرفی زدی من ۴ سال بودم بابام فوت کرد عمر دست خداست

منم ۸ سالم بود 

دخترم ۵ سالش بود

دقیقا من بچه آخرم و همیشه ترس از دست دادن مادرمو دارم.در حدی که گاهی حس میکردم نیاز به درمان دارم... ...

منم همین طور 

درکم می کنی که چقدر ترس از دست دادنشون داره روح و روانمون رو نابود میکنه