قرار بود با کسی بیام من اومدنم یکم دیر شد ایشون مشکلی براش پیش اومد رفت، بگذریم تنها ام دوست دارم حرم بمونم میخوام تا طلوع آفتاب بمونم اون لحظه خیلی قشنگه؛ لطفا اگه ایده ای دارید که چه دعاهای مخصوصی بخونم بگید شامم درست نخوردم بگید برم چه خوراکی هایی بخرم؟اگه مشهدی این و میدونین چه صحن هایی برنامه داره لطفا اونم بگید🙏❤️
پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میخواستما ولی خجالت کشیدم شب تولد امام رضا که همه خوشحالن منم بشینم از بدبختیم بگم..
بلاخره همه حاجت دارن گرفتاری دارن خیلیا برای باز شدن گره مشکلاتشون اومدن حرم اما من حرفم گرفتن حاجت و گفتن بدبختیایی که بلاخره یروزی تموم میشه نیست امشب تولد آقا هست باید چیزای با ارزش تری بخوایم زندگی بلاخره تموم میشه با بد و خوبش باید یچیزی بخوایم عاقبت بخیرمون کنه .برام دعا کن قسمتم بشه آقا دعوتم کنه بیام حرم