2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین

198 بازدید | 51 پست

خانواده شوهرم وشوهرم باهام دعوا دارن همیشه 

الان شوهرم میگه نمیخامت چبکار کنم یه بچه چهار سال دارم 

خیلی دیگه اذیت میکنن به نظرتون میتونم بچمو ول کنم برم

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه️ 😂😂😂
تو که روز اول می‌دونستی ازدواج نمیکردی حتی قبل از بچه دار شدن ولی بچتو ول نکن ک مثل خودت ضربه میخوره ...

مگه من میدونستم این میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من طبقه بالا خونه مادر شوهر میشینم 

یه روز از پابین اومد زد تو دهن من به کتکم گرفت خاهراش اومدن مثلا بگیرنش الان گفتن زده تو دهن ما زنت 

این موضوع رو با خانوادت درمیون بزار ببین پشتت هستن یانه

فعلا فقط یکی از داداش هام در جریانه اره پشتمم ولی خب کاری از دستشون بر نمیاد مادر پدرم خیلی ساده هستن منظورم روستایی هستن 

من طبقه بالا خونه مادر شوهر میشینم یه روز از پابین اومد زد تو دهن من به کتکم گرفت خاهراش اومدن مثلا ...

چرا زد دلیلش چی بود بچتو ول نکن هیچوقت بعد ک بزرگ شد یکی مثل خودت بدبخت میشه میگه چرا بدنیا آوردی منو.اگر واقعا شوهرت بده و حرفتو باور نمیکنه بچست بدی خانوادشو بگو سعی کن ی جوری ازاونجا برین دور از اونا زندگی کنین

فعلا فقط یکی از داداش هام در جریانه اره پشتمم ولی خب کاری از دستشون بر نمیاد مادر پدرم خیلی ساده هست ...

هعی،برای همینه که چیزی بهت میگن باید پررو باشی بگو من بی کس نیستم و چند بار خانوادت بهشون هشدار بده چند مدت برو خونه مامانت اینا

چرا زد دلیلش چی بود بچتو ول نکن هیچوقت بعد ک بزرگ شد یکی مثل خودت بدبخت میشه میگه چرا بدنیا آوردی من ...

بچم پایین بود رفتم اوردمش بعد این هفت خاهر داره که سن بالا دوتا شون طلاق گرفتن یکی هم در شرفه پایین بودن که من اوردمش 

بچم پایین بود رفتم اوردمش بعد این هفت خاهر داره که سن بالا دوتا شون طلاق گرفتن یکی هم در شرفه پایین ...

بعدشم که پرش کردن فرستادن بالا 

تا ما بحث مون شد اونا هم اومدن بالا که مثلا شوهرمو بگیرن منو نزنه ولی خب منم گفتم خوب پرش کردین فرستادینش بالاالان زن گنده گفته زده تو دهنم 

بعدشم که پرش کردن فرستادن بالا تا ما بحث مون شد اونا هم اومدن بالا که مثلا شوهرمو بگیرن منو نزنه ولی ...

تو خودت شعور داشته باش بچتو بینه اون آدمای اشغال نزار هیچوقت هرچیزی هم بشه پشت بچت باش چون جز تو کسیو نداره اگر شوهرت براش مهم بود این حرفو نمیزد اونم با ی بچه