یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاک توسرش چقدر زشت.خانواده جدا زنو بچه هم جداست احترامش.
اینا اینقدر عقب مونده هستن که میان زندگی مردمو خراب میکنن اعتقاد نداشته باش ب دعا واینکه سعی کن برین جای دیگه زندگی کنین اگر درکت کنه شوهرت بهش پیام بده
به نظرت میشه زندگی کرد با این وضعیت امروز رفتم حرم ازش اجازه گرفتم گفته برو تا رسیدم پدرش زنگ زده کج ...
آره میشه زندگی کرد تو هرچیم بشه بخواطرفقط بچت زندگیتو بچسب درستش کن ک چشم اونا در بیاد ب شوهرت پیام بده من بخاطر تو قید خانوادم زدم با هزار تا امید اومدم تو زندگیت
به خودش زنگ زدم که مگه من ازت اجازه نگرفتم گوشیرو میده به باباش
تو اینجور مواقع قطع کن حرف نزن زیادی بهشون رو بدی پررو میشن گوشی بزار رو ضبط کن برو پیش خانوادش ی اتو ازشون بگیر مثلاً بگو تو زندگی ما دخالت نکنین ب شما ربطی نداره زندگی شخصیه وفلان
به نظرت مردی که هیچ بویی از مردانگی هم نبرده میاد به حرف من میکنه
دستشو بگیر تو خلوت .
مگه روز اول دوست نداشت؟ازدواجت سنتی بوده یا عشق ؟ی جوری نگاش کن گریه کن بگو تو ک منو نمیخواستی چرااومدی خواستگاری منی که پاکم همه میخوان زندگیمون بپاشه از هم توباید پشت من باشی وقتی ازدواج میکنی خانواده جداست سعی کن گلم ازاونجا برین درست میشه خودم تجربش کردم