2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودت شعور داشته باش بچتو بینه اون آدمای اشغال نزار هیچوقت هرچیزی هم بشه پشت بچت باش چون جز تو کسی ...

به نظرت میشه زندگی کرد با این وضعیت 

امروز رفتم حرم ازش اجازه گرفتم گفته برو تا رسیدم پدرش زنگ زده کجایی 

مادرش زنگ زده چرا برا شوهرت غذا درست نکردی در صورتی که میدونن شوهرم غذا نمیخوره بالا وهزار تا فهش بهم داده 

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه️ 😂😂😂
خاک توسرش چقدر زشت.خانواده جدا زنو بچه هم جداست احترامش.

اینا اینقدر عقب مونده هستن که میان زندگی مردمو خراب میکنن اعتقاد نداشته باش ب دعا واینکه سعی کن برین جای دیگه زندگی کنین اگر درکت کنه شوهرت بهش پیام بده 

به نظرت میشه زندگی کرد با این وضعیت امروز رفتم حرم ازش اجازه گرفتم گفته برو تا رسیدم پدرش زنگ زده کج ...

به خودش زنگ زدم که مگه من ازت اجازه نگرفتم گوشیرو میده به باباش

به نظرت میشه زندگی کرد با این وضعیت امروز رفتم حرم ازش اجازه گرفتم گفته برو تا رسیدم پدرش زنگ زده کج ...

آره میشه زندگی کرد تو هرچیم بشه بخواطرفقط بچت زندگیتو بچسب درستش کن ک چشم اونا در بیاد ب شوهرت پیام بده من بخاطر تو قید خانوادم زدم با هزار تا امید اومدم تو زندگیت

اینا اینقدر عقب مونده هستن که میان زندگی مردمو خراب میکنن اعتقاد نداشته باش ب دعا واینکه سعی کن برین ...

به نظرت مردی که هیچ بویی از مردانگی هم نبرده میاد به حرف من میکنه

به خودش زنگ زدم که مگه من ازت اجازه نگرفتم گوشیرو میده به باباش

تو اینجور مواقع قطع کن حرف نزن زیادی بهشون رو بدی پررو میشن گوشی بزار رو ضبط کن برو پیش خانوادش ی اتو ازشون بگیر مثلاً بگو تو زندگی ما دخالت نکنین ب شما ربطی نداره زندگی شخصیه وفلان

آره میشه زندگی کرد تو هرچیم بشه بخواطرفقط بچت زندگیتو بچسب درستش کن ک چشم اونا در بیاد ب شوهرت پیام ...

باورت میشه همین الان کار تو خونه اوردم مثل چی کار میکنم که بتونم قسط بدم 

تو اینجور مواقع قطع کن حرف نزن زیادی بهشون رو بدی پررو میشن گوشی بزار رو ضبط کن برو پیش خانوادش ی ات ...

همینو گفتم که چرا اومدین بالا الان میگن تو زدی تو دهن دخترمون وخاهرمون الان برو ازش معذرت بخاه

تو اینجور مواقع قطع کن حرف نزن زیادی بهشون رو بدی پررو میشن گوشی بزار رو ضبط کن برو پیش خانوادش ی ات ...

شوهرم که اصلا براش مهم نیست اونا به من بی احترامی کنن

به نظرت مردی که هیچ بویی از مردانگی هم نبرده میاد به حرف من میکنه

دستشو بگیر تو خلوت .

مگه روز اول دوست نداشت؟ازدواجت سنتی بوده یا عشق ؟ی جوری نگاش کن گریه کن بگو تو ک منو نمیخواستی چرااومدی خواستگاری منی که پاکم همه می‌خوان زندگیمون بپاشه از هم توباید پشت من باشی وقتی ازدواج می‌کنی خانواده جداست سعی کن گلم ازاونجا برین درست میشه خودم تجربش کردم

دستشو بگیر تو خلوت .مگه روز اول دوست نداشت؟ازدواجت سنتی بوده یا عشق ؟ی جوری نگاش کن گریه کن بگو تو ک ...

سنتی بوده اصلا روش کار ساز نیست گریه زاری 

باورت میشه همین الان کار تو خونه اوردم مثل چی کار میکنم که بتونم قسط بدم

هزارتا خاطرات و زندگی اصلا نمیشه طلاق گرفت اگر خانوادت پولدارن طلاق بگیرو خودتو خلاص کن چون همچین ببخشید آدم لاشی هیچوقت بهتر از تو گیرش نمیاد بچه ننه