2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نیت تموم کسایی که التماس دعا داشتن زیارت میکنم و نماز زیارتم میخونم براتون ❤❤

میشه لطف کنی ودعا کنی مشکلاتم حل بشه مخصوصا مشکلات مالیم درآمدمون زیاد بشه قسط وبدهکاریمون داده بشه...دوتاعزیزم هم کارهاشون خیلی خوب وعالی پیش بره...یه خونه عالی پیداوکنیم ..مسافرم به سلامتی برگرده خونه.

میشه نامه منو برا اقا بخونی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اره عزیزم الان حرمم اتفاقا

مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و ۶ ماهه ارتوسرجری کنم و بعد شش ماه برا جراحی فک آماده شم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹🙏😭

درخواستو قبول میکنی🥹🥹🥹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اره عزیزم الان حرمم اتفاقا

تو رو خدا دعا کن دفترچه ازمون استخدامی آموزش و پرورش تا ۶ ماه دیگه اصلا نیاد و ثبت نامی آموزش و پرورش برا هفت ماه دیگ باشه و ازمون استخدامی آموزش و پرورش ۸ ماه دیگ برگزار شه انشالله و اصلا زودترش آزمون استخدامی آموزش و پرورش نباشه و دفترچه و ثبت نامی و برگزاری آزمون نباشه😭🥹😞😞.