2777
2789

لطفا از تجربیاتتون بگید و اینکه من یک آدم گاهی بشدت احساساتی و گاهی بشدت جدی و منطقی، گاهی نمیتونم یک جمله رو تموم کنم اما گاهی با صراحت حرفمو میزنم

کلن یک شخصیت متعادل ندارم

از سنگینی های این دو رشته هم اطلاع دارم و پذیرفتم فقط میخوام بدونم ، بین این دو رشته کدوم پوئن های مثبت بیشتری داره که به سمت اون گرایش برم

من خودم از سال نهم عاشق وکالتم اما چیزی که مانع میشه برم سمتش و نظرمو به رشته روانشناسی برگردونم ، آزمونیه که توی وکالت میگیرن ، همین باعث شده بین این دو گمراه بشم و نتونم تصمیم بگیرم

ممنون میشم کمک کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حقوق خوندم عزیزم اگر تلاشتو بکنی آزمون کانون رو قبول بشی و روابط عمومیت خوب باشه میتونی خیلی موفق ...

آزمون چطوریه خیلی سخته؟یعنی امکان داره با کلی تلاش قبول نشم؟

اینده شغلی توی ایران متاسفانه نداره من دوستام میخونن فقط از روی علاقه و مهاجرت البته حقوق نمیشه مهاج ...

من از خیلیا شنیدم که درآمد و بازار کار خوبی داره

آزمون چطوریه خیلی سخته؟یعنی امکان داره با کلی تلاش قبول نشم؟

آزمون بستگی به خودت داره عزیزم قبول بشی من دو نفر رو میشناسم ده ساله آزمون میدن قبول نشدن یکی از دوستای خودم بعد از گرفتن کارشناسی رفت کلاسهای بیرون همون سال اول قبول شد 

ولی خوب یه موردیم هست وکالت جزو شغلای سخته سر و کله زدن با پرسنل دادگاه و مردم و مواردی که ممکنه خواسته یا ناخواسته تو کار پیش بیاد مثلا اینکه تایم کاریت دست خودت نیست یه موقع تعطیلیت زیاده یه موقع چند تا دادگاه باید پشت سر هم بری