2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ممنونمدر مورد ویتامینه مو سوال داشتم

خب گلم بزا ی توضیح کامل بدم.  اسم اینی ک شما میگین پوروتیین تراپی هست.  برای موهایی ک حالت ی مقدار وز شدگی.  شکننده. خشک.  و موخوره گرفته عااالی هستش.   قیمتشم با توجه به متریال استفاده شده قد موی شما تایمی ک براتون میزارن و شخصی ک انجام میده (استاد یا دستیار) هستش 

موقعی ک سالن رفتین دقت ب این موضوع ها حتما داشته باشین.  مواد جلوی شما استفاده و ترکیب بشه.  زمانی ک برای اتو کشی میزارن.  ( برخی از تراپیستا تایم کمتری کار رو به شما تحویل میدن ولی به چه قیمتی!؟  قیمت سوزوندن موهاتون با درجه بالای اتو ب قدری دما رو بالا میبرن ک مواد زودتر جذب بشه ولی علاوه بر این ک نم نم جذب نمیشه بلکه مواد روی مو میسوزه و سوختن مواد روی مو مساویست با سوختن موی شما.  مواد احیایی دقیقا مثل شمع هست.  با حرارت ملایم شمع نم نم اب میشه ولی اگر با حرارت بالایی مثل اتیش روش بگیریم شمع بجای اب شدن میسوزه.  مواد احیاییهم دقیقا ب این صورته.)  و این ک جایی ک خدمات میگیرین خیلی دقت کنین مواد رو حداقل یک سانت مونده ب ریشه براتون مواد گذاری کنن.  بعد مواد گذاری هم موهای شمارو کامل کاور نکنن و فقط نایلون رو تا ساقه موهای شما کاور کنن.  اگر سرتون رو. کامل کاور کنن.  بو و گاز مواد توی کل سر شما پخش میشه عوارض زودگزرش اینه ک احتمال سر درد براتون وجود داره.  عوارض ماندگارشم اینه ب خاطر پیچیدن گاز توی کل سرتون ریشه سست شده و ب مرور ریزش میگیرین.  و البته و صددددد البته ریزش نگرفتن ب روش شامپو کردنتون بعد تراپی و نگهداریموهاتون بعد خدمات گیری هم بستگی داره ♡.  گلم هر سوال دیگ ای داری بپرس جواب میدم بت:) 

خب گلم بزا ی توضیح کامل بدم. اسم اینی ک شما میگین پوروتیین تراپی هست. برای موهایی ک حالت ی مقدار و ...

عزیزم😍 ممنون از این همه اطلاعات کامل و خوبتون

خیلی لطف کردید عزیزم😍🥰 واقعا استفاده کردم

فقط اینکه به من گفتن ویتامینه نیاز به اتو کشی نداره

عزیزم😍 ممنون از این همه اطلاعات کامل و خوبتونخیلی لطف کردید عزیزم😍🥰 واقعا استفاده کردمفقط اینکه ب ...

قربون شما ❤🌹

نمیخوام بگم. الکی میگن یا دروغ.  ولی چیزی ب اسم ویتامینه نداریم.  ما بجز پروتیین. بوتاکس. کراتین. پلکس. که مواد پایه احیایی هستن چیز دیگ ای نداریم.  در کل ما جیزی ب اسم ویتامین مو نداریم توی تراپی.   اینی ک گفتن نیاز ب اتو کشی نداره اینه ( پروتیین تراپی سرد)  که توی این روش میاد کارای قبل مواد گذاریو انجام میده.  بعد مواد گذاری بجای وارد کردن مواد با حرارت مناسب اتو میاد با سشوار کشیدن این مواد رو وارد مو میکنه.  ک جذب مواد رو داره موهاتون اما نح ب صورت صد در صد به صورت سی درصد.  ب فرض مثال انجام تراپی سرد دو ساعت زمان میبره.  گرمش شیش ساعت.  سردش سی درصد جذب داره گرمش صد درصد سردش قیمتش کمتر از گرمشه ماندگاری سردش کمتر از گرمشه احیای سرد کمتر از گرمه.  بازم تصمیم با خوذتونه 🥰

قربون شما ❤🌹نمیخوام بگم. الکی میگن یا دروغ. ولی چیزی ب اسم ویتامینه نداریم. ما بجز پروتیین. بوتاک ...

آها پس اینطور 

خیلی ممنونم که کمکم کردی عزیزم یک دنیا ممنونم😍💓😚