2777
2789
عنوان

وای بخیه هام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 44 پست
برو دکتر ببین چی میگهروز به روز بیشتر از زایمان طبیعی میترسم از بس مشکلات داره🥲

سزارین ک بیشتر بخیه داره واااای ابجیم و زن داداشم بدبختا 40 رووز افتتاده بودن تو تخت، تازه زن داداشم دکترش اشتباها یه لایه ی شکمی رو ک نمیدونم اسمش فتخه چیه اونو پاره کرده بوده

بعد زایمانش 1سالگس بچش فهمیده مجبور شده امسال عمل کنه فتخشو دوباره پاره پوره شده 

کلا زایمان در هر دو صورت وحشتناکه،من شانسم 

بچه اولم عاالی بوود عین گربه زاییدم نفهمیدم کی اومد 

اینیکی خیلی طولانی و وحشتناک بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه زایمان طبیعی ندارم ولی خب بد نیست یه معاینه بری پیش دکترت خلاصه وضعیتتو چک کنه ضرر که نداره در ...

باورت میش اون دردو تحمل کردم

ولی فوبیا گرفتم دیگ حاضر نیستم سمت بیمارستان و مطب برم

سزارین ک بیشتر بخیه داره واااای ابجیم و زن داداشم بدبختا 40 رووز افتتاده بودن تو تخت، تازه زن داداشم ...

من که هرکس دیدم اطرافم سزارین شدن راضی بودن و زود سر پا شدن طبیعی ها همشون بهم میگن طبیعی زایمان نکن اذیت میشی..کلا بدن ها فرق میکنه

من که هرکس دیدم اطرافم سزارین شدن راضی بودن و زود سر پا شدن طبیعی ها همشون بهم میگن طبیعی زایمان نکن ...

ب ژنه

یکی بد زخمه

والا از ما هنه سزارینی هامون بدبخت شدن

چ فامیل چ خانواده

عمل جراحی ها هم بد بوده

انگار بدزخمیم لنتی

پماد تتراسایکلین بخر روزی دوبار سه بار بزن نرم میشه و سریع میفته جای زخم و بخیه هم زود خوب میکنه من دوتا زایمان داشتم طبیعی میزدم وای اینقد اروم میشدم و سریع بخیه هام افتادن 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

برادعفونت قرصایی ک بهت داده چدک خشک کن هارو مرتب بخور و دود بده خودتو با عنبر نسارا و اسفند و تخم شوید خیلی خوبه 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

مال من چهل و چند روز طول کشید همش بیفته اون اخریا دوتاش اویزون شده بود ولی سفت بود نمیشد بکنی 

دست نزن خودش بلخره میفته فقط بعد هر دسشویی خودتو خشک کن تو آب ولرم و نمک روزی یه بار بشین که عفونت نکنه 

اسپری نیواشا ام میتونی از داروخونه بگیری اگه بزنی سریع میفتن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...