چطوربرخوردمیکنید؟ با علم ب این موضوع ک اونا آدم های بیخیالی آن و شما جوشی وغصه خوروسعی میکنیداحترام همه رونگه دارید. وقتی نمیفهمن ک هرروز هرروز نیان. بهشون رک میگید یا اخم میکنید؟ خسته شدم. اصلا نمیرم خونشون اونا میان همش. ازاول صمیمی نبودم یکم ک بهشون رومیدم میان لنگرمیندازن خصوصا وقتی مهمون دارم اصلانمیفهمن ک نیان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما همسایه ایم از من انتظار دارن هر روز برم خونشون اما اونا زیاد نمیان هفته ای یه بار این چیزا البته مادر شوهرم پا درد داره نمیتونه از پله بیاد بالا من کلا حالم خوب نباشه خودشون میفهمن 😂مزاحم نمیشن چون من از ظاهرم مشخصه چطورم
پسرم در با میکنه. خاهرشوهرمم میادمیشینه دوساعت. ی چندباری خونه نبودم. درزده بود گسرم باز کرده بود اومده بود تو براخودش میوه هم آورده بودخورده بود حالا عیب نداره ولی من خودم صاحبخونه نباشه نمیرم تو.بنظرم بی نزاکتیه
خونه یکی میرفتم اینقدررررررر در دیر باز میکرد که بیزار شدم دیگه نرفتم..فقط راهش همینه اسی..در باز نکن..یا بگو ای وای نشنیدم تو تراس بودم...صدای تلویزیون زیاد بود...حمام بودم..هندزفری گوشم بود...از این چیزا....